loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perolehan Perolehan: Peralatan Listrik pikeun Sepur Nasional (TÜVASAŞ)

@ Januari 21 14: 30 - 15: 30

TL1
TÜVASAŞ

Umum Direktorat of TÜVASAŞ
Peralatan Listrik pikeun Sepur Nasional
JCC pendaptaran Nomer: 2020 / 12922

SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel Administrasi Émbaran 1-
1.1. Administrasi The;
a) Ngaran: Umum Direktorat of TÜVASAŞ
b) Alamat: Mithatpasa Mah. Kadaulatan Nasional cad.no:xnumx ADAPAZARI / Turki
c) Jumlah Telephone: 90 264 2751660 (internal: 3451-3452-3453)
d) Jumlah fax: 90 264 2751679
d) alamat surat éléktronik: satinalma@tuvasas.com.t
e) Unit patali: purchasing Department - Panalungtikan sarta Persiapan lembut Cabang
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ti Persiapan lembut jeung Cabang Panalungtikan.
Artikel 2- poko tina informasi lembut
Xnumx.ihal tina subjek barang;
a) Ngaran: MATERI ELEKTRIK (UNTUK TRAJAS Nasional)
b) Jumlah na tipe: total: 175 item - suplai
c) The tempat pangiriman: Direktorat Jenderal TÜVASAŞ - ADAPAZARI / Turki
d) ngayakeun (lamun lumaku) informasi lianna:
Artikel 3- informasi nu patali jeung lembut teh
Émbaran on xnumx.ihale;
a) Prosedur Ngayakeun: prosedur lembut kabuka
b) Alamat ngayakeun: TÜVASAŞ DG Mithatpaşa Mah. Kadaulatan Nasional cad.no:xnumx ADAPAZARI / Sakarya / Turki
c) Tanggal lembut (tawaran final): 21. 01. 2019
d) Waktu lembut (tawaran final): 14: 30
d) Komite lembut Rapat Tempat: TÜVASAŞ Umum Direktorat lembut Komisi Room Rapat

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 21
jam:
14: 30 - 15: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, ,

organizer

TÜVASAŞ
telepon:
0264 275 16 60
Surélék:
info@tuvasas.gov.tr
website:
https://tuvasas.gov.tr

tempat

Turki gerbong Industri Co. - TÜVASAŞ
Alamat: National Kadaulatan Caddesi No: 131 54100 Adapazari / Sakarya
Sakarya, Sakarya 54100 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 264 275 16 60
website:
https://tuvasas.gov.tr

Milarian Berita Railway