loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perolehan Perolehan: ngayakeun Léngkah tina Chain Eskalator di Galur Metro Galur

@ Januari 10 15: 00 - 16: 00

TL1
ego

Pasokan Lengkah Léngkah Eskalator di Galur Metro Ankara
Ego umum Direktorat rail Systems Department

Perolehan Barang pikeun Léngkah Chain tina Escalator di M1, M2, M3, sareng M4 Galur di Ankara Metro Perolehan barang wajib dikaluarkeun ku prosedur kabuka kabuka luyu sareng Pasal 4734 UU Pérésihan Public no. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 601134
1 of Administrasi
a) Ngaran: ego umum Direktorat rail Systems Department
b) Alamat: Neighborhood Pacuan Kuda Pulisi Avenue Blok No: 5 06330. YENİMAHALLE / ANKARA
c) Telephone na fax angka: 3125071087 - 3125071330
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-lembut tina meuli barang
a) Ngaran: Pasokan Barang Raga Élmu pikeun Eskalator di M1, M2, M3 sareng M4 Galur Subway Ankara
b) Quality, tipe na jumlah:
Perolehan Barang Ranté Lengkah pikeun Eskalator di M5.126,40, M1, M2 sareng M3 Galur Subway Ankara
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat pangiriman: Subway Ankara Mehmet Akif ERSOY Mahallesi 296 Street No: 9 Macunköy - Yenimahalle / ANKARA
d) Durasi / Tanggal Pangiriman: Kontrak bakal ngamimitian dina 1 (hiji) dinten kalénder saatos tandatangan kontrak. Kontraktor tiasa ngadamel pangiriman parsial dina periode kontrak. Nanging, sadaya barang dikirimkeun dina waktu 40 (opat puluh) dinten kalénder saluyu sareng spésifikasi téknis.
d) tanggal commencement: Poé handap penandatanganan kontrak

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 10.01.2020 - 15: 00
b) Tempat Rapat komisi kanggo koméntar lembut (alamat di mana bakal dibuka dina e-tenders): Direktorat Jéndral EGO Department Rail Board Meeting Meeting Hall Hall Emniyet Mah. Hipodrom Cad. No: 5 A Blok lanté: 4 Yenimahalle / ANKARA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 10
jam:
15: 00 - 16: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, , ,

organizer

ego
telepon:
0 312 507 10 00
Surélék:
bilgi@ego.gov.tr
website:
https://www.ego.gov.tr

tempat

Umum Direktorat of ego
Pulisi mah.hipodro I cad.no:xnumx Blok Yenimahalle / Ankara
Yenimahalle / Ankara, Ankara Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0 312 507 10 00
website:
https://www.ego.gov.tr

Milarian Berita Railway