loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perhatosan Perolehan: Persiapan Railway II sareng Karéta Api III pikeun Operasi

Nopémber 13 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Manajemén Port TCDD Haydarpasa
Persiapan Railway II sareng Railway III Fériér kanggo Operasi
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel Administrasi Émbaran 1- Usaha Nu boga
1.1. Administrasi boga bisnis;
a) Ngaran: Manajemén Port TCDD Haydarpaşa
b) Alamat: Selimiye Harem İskele Mahallesi Burhan Felek Cad. Henteu: 1 Harem / Uskudar / Istanbul / Turki
c) Nomer telepon: 0216 348 8020 - 4707 - 4487
d) Nomer fax: 0216 345 1705
e) alamat e-mail:
f) Ngaran sareng nami kulawarga paduli: Ali ZENGİN - Kapala Dines Pelabuhan
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.

Artikel 2- Émbaran Ngeunaan lembut rekrutmen Subject
Subjek tina jasa lembut;
a) Ngaran: Persiapan Railway II sareng Railway III Féri Operasi
b) angka pendaptaran JCC: 2019 / 541619
c) Kuantitas sareng jinis: 2 Kuantitas Féri
d) Tempat Pangiriman: Éta bakal dikirimkeun ka Diréktur Manajemén Pelabuhan Haydarpaşa.
e) informasi lianna:

Artikel 3- Émbaran on Panawaran
Émbaran patali lembut teh;
a) Prosedur Ngayakeun: prosedur lembut muka.
b) Alamat tender: TCDD Haydarpaşa Diréktur Operasi Port
c) Tanggal lembut: 13 / 11 / 2019
d) waktos lembut: 14: 00
e) Tempat rapat komisi TenderD: Hayam Tukang Manajemén Pelabuhan TCDD Haydarpaşa Dewan Déwan Perwakilan Pelabuhan Pelabuhan pikeun Barang sareng Layanan

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

Loading ...

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 13
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Haydarpasa 1. Direktorat régional
Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0216 348 80 20
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Loading ...
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting