loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Perolehan Perolehan: ngayakeun Listrik Aktif tina Pasar Gratis

@ Januari 24 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Pengadaan Listrik Aktif tina Pasar Gratis
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) YHT kantor régional

Pengadaan Energi Listrik Aktif tina Pasar Bebas Perolehan barang-barang kedah diurus saluyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Umum no. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 684030
1 of Administrasi
a) Nami: TURKISH STATE RAILWAYS GENERAL DIRECTORATE (TCDD) DIHITORATE KABUPATEN YHT
b) Alamat: Direktorat Daerah YHT, Kabupaten Eti, Pegunungan Celal Bayar No: 78, ATG AVM 1. Lantai ÇANKAYA / ANKARA
c) Telephone na fax angka: 3123090515 / 75390 - 3123090575
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-lembut tina meuli barang
a) Ngaran: ngayakeun Listrik aktip ti Pasar Gratis
b) Quality, tipe na jumlah:
Garis Catenary YHT, Wangunan Téknis, Wangunan Stasion sareng Bina Raya di total 54.756.914,86 kw jam KOMPETENSI KURIKETIKEU Rincian inpormasi tiasa dihontal tina spésifikasi administrasi sareng spésifikasi téknis dina dokumen tender di EKAP.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat / pangiriman: Garis katalis YHT, gedong teknis, gedong stasiun sareng gedong gedong
d) Tanggal / tanggal pangiriman: Sakumaha anu ditangtukeun dina Spésifikasi Téknis
d) Tanggal ngamimitian pagawean: tanggal épéktip ku kontrak bakal dianggap salaku ngamimitian padamelan padamelan.

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 24.01.2020 - 14: 00
b) Tempat rapat komisi tender (alamat di mana e-tenders bakal dibuka): Aula Rapat Direktorat Daerah YHT, Eti Mahallesi Celal Bayar Boulevard No: 78, ATG AVM 2. Gedong lanté, Cankaya / Ankara

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 24
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, ,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

Direktorat régional ti TCDD YHT
lingkungan Ankara High Speed ​​Rail Station daging Celal Bayar Pegangsaan No: 78 06570 Çankaya / ANKARA
Ankara, Ankara 06570 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0312 309 05 15
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway