loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Pengumuman Tender: Recruitment of Ship Man and Clerk Personnel

@ April 14 10: 00 - 11: 00

TL1

van van féri

Rékrutmen Kapal Ship sareng Anggota Pekerjaan
REPUBBLIKA TURKIJA DIRETTORAT ĠENERALI TA 'L-ISTAT RAILWAY MANAGEMENT (TCDD) VANGÖLÜ FERİBOT BUSINESS ADMINISTRATION

PERKHIDMATAN JUMLAH TAHUN 83/14/97/01/05/2020/31 PELABURAN OWN / 12/2022/32/4734/19/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX KOMPANG PEMBANGKANG PELUANG PELANGGAN PELANGGAN PELANGGAN Éta bakal diresmikeun ku prosedur kabuka kabuka nurutkeun artikel ka-XNUMX UU Perolehan Umum wilanganana. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2020 / 128025
1 of Administrasi
a) Alamat: Kale MAHALLESI AHLAT YOLU CAD. 50 13200 TATVAN / BITLI
b) Telephone na fax angka: 4348278040 - 4348278043
c) Alamat surélék: ferry1313@gmail.com
ç) Alamat internét dimana dokumén lembut tiasa ditingali: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
Alat-alat kanggo TCDD VANGÖLÜ Ikmal manajemén kana karéta FERİDE of 83 operasi kapal di lalaki jeung TATVAN-Van gangway 14 CIMAC kalawan kumulatif 97 worker tanaga 01/05 / 2020-31 / 12/2022 diayakeun antara 32 ngayakeun jasa (tilu puluh-dua) bulan
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: TCDD VANGOLU FERRY OFFICE
c) Lilana: Tanggal 01.05.2020, tanggal 31.12.2022 bisnis tungtung

3- lembut
a) Lokasi: TCDD VANGÖLÜ FERIBOT MANAGEMENT KALE MAHALLESİ AHLAT YOLU CAD. 50 13200 - TATVAN / BİTLİS
b) Titimangsa jeung wanci: 14.04.2020 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
April 14
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway