loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perhatoskeun Tender: Ngoréksi tina Tatvan Pier Right Line Roads

@ Januari 28 09: 30 - 10: 30

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD 5. Purchasing manajemén aréa
Tatvan Iskele Kanan Jalur Jalan Ngoréksi Gawé
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran
Artikel 1 - Administrasi Émbaran
1.1. Administrasi The;
a) Ngaran: Républik Turki Direktorat Umum Kareta (TCDD) 5. Régionalional mésér
b) Alamat: ÖZALPER MAH. STADI CAD. NO: 1 TAJUK / MALATYA - TAHUN / MALATYA
c) Jumlah Telephone: 4222124800
d) Jumlah fax: 4222124816
d) (dileungitkeun: 07 / 06 / 2014-29023 RG / 41 seni).
e) Ngaran, nami kulawarga sareng jabatan anu relevan: ENGİN DOĞAN YILMAZ MAP ENGINEER
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.
Artikel 2 - matuh tina informasi lembut
2.1. Subyek lembut teh
a) Ngaran: Renovasi Tatvan Pier Right Line Roads
b) Jumlah proyék investasi / kode: 2019.E010070.05.12
c) Kuantitas (jasmani) sareng jinis: 3 gunting 60 E1 beton saré, tumpukan kuari batu, sékrési balastina sareng peletakan, sare bobo resepsi B70 sareng resep 60 kareta E1 sareng peletakan
Inpo Salajengna aya di papiliun administrasi keur spésifikasi nu.
ç) Tempat: BİTLİS
d) ayat ieu geus ditinggalkeun kosong.
Artikel 3 - kalawan informasi patali ka lembut jeung titimangsa deadline lembut sarta waktu
3.1.
a) nomer Ngayakeun register: 2019 / 676915
b) Prosedur Ngayakeun: lembut muka.
c) Alamat anu kedah nyerah supados: Direktorat Meuli sareng Kontrol Bursa
ç) Alamat lembut: ÖZALPER MAH. STADI CAD. NO: 1 TAJUK / MALATYA
d) lembut (deadline) Tanggal: 28.01.2020
e) lembut (tawaran final) waktos: 09: 30

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 28
jam:
09: 30 - 10: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Malatya 5. Direktorat régional
İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr


Milarian Berita Railway