loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perhatosan Tender: YHT Main Maintenance fasilitas Air Conditioning

16/12/2019 @ 14:00 - 15: 00

TL1
TCDD TASIMACILIK

Fasilitas Kamanusaan sarta Studi Utama YHT
TCDD TRASPORT Nyarita. Diréktori umum YHT OPERATION DIRECTORATE / ANKARA

Fasilitas Purwokerto Main YHT Pangiriman jasa AC bakal dijalankeun ku prosedur lembut kabuka anu luyu sareng Pasal 4734 Hukum Public Akki No. 19. Inpo wincik tentang lembut dijelaskeun di handap:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 595431
1 of Administrasi
a) Alamat: Anafartalar Mah. Talatpaşa Bulvarı No: 10 Ankara Station Gedong ULUS ALTINDAĞ / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3123090515 / 71676 - 3123246338
c) Alamat surélék: yhtisletmemudurlugu@tcddtasimacilik.gov.tr
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
Fasilitas Kamanusaan sarta Studi Utama YHT
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: ETİMESGUT YHT VEHICLE MAINTENANCE WORKSHOP DIRECTORATE ETİLER NEIGHBORHOOD ETİMESGUT / ANKARA
c) Lilana: Tanggal 01.01.2020, tanggal 31.12.2020 bisnis tungtung

3- lembut
a) Tempat: Direktorat YHT Direktorat Rapat Aula Anafartalar Mah. Talatpaşa Bulvarı No: 10 Ankara Station Building (Waiting Hall Old) Ulus- Altındağ / ANKARA
b) Titimangsa jeung wanci: 16.12.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
16 / 12 / 2019
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

Direktorat régional ti TCDD YHT
lingkungan Ankara High Speed ​​Rail Station daging Celal Bayar Pegangsaan No: 78 06570 Çankaya / ANKARA
Ankara, Ankara 06570 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0312 309 05 15
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway