loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Pusat Pengeluaran Pangan Akomodasi Gawé di Haydarpaşa

@ Januari 14 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Produksi Pangan Akomodasi Gawé di Haydarpaşa
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 1. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol

Produksi Kadaharan, Distribusi sareng Layanan séjénna tina Pusat Tempat Gadar Haydarpaşa Nu ngayakeun jasa bakal disawarkeun saluyu jeung 4734 Article 19 Hukum Public Law. Inpo wincik tentang lembut dijelaskeun di handap:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 685858
1 of Administrasi
a) Alamat: Train Station Kantor Gedong KPK xnumx.kat 3 4 Haydarpaşa / Istanbul
b) Telephone na fax angka: 2163378214 - 2163378214
c) E-Surat Alamat: xnumxbolgealimsatim@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
Produksi Kadaharan, Distribusi sareng Layanan séjénna ngeunaan Pusat Gawé di Haydarpaşa. Produksi pangan, distribusi sareng ladenan sanés séjénna di puseur hirupna.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: TCDD Wilayah 1 - SUBSTASI TCDD HAYDARPAŞA
c) Lilana: Tanggal 01.02.2020, tanggal 31.12.2020 bisnis tungtung

3- lembut
a) Tempat: TCDD 1.Regional Direktorat Komisi Kantor Gedong Stasiun 3. No Kamar lanté: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
b) Titimangsa jeung wanci: 14.01.2020 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 14
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Haydarpaşa Diréktur régional kaping 1st İstanbul
Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0216 348 80 20
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway