loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perolehan Perolehan: Sistem Teknologi Inpormasi Pangropéa sareng Layanan Deui

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Sistem Téhnologi Inpormasi Pangropéa sareng Layanan Deui
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 3. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol

Xnumxbölg TCDD Direktorat of Systems Téhnologi Émbaran Purwokerto Layanan Ngayakeun Usaha Ngayakeun tina jasa bakal dileler ku lembut kabuka No. 3 4734 nurutkeun kana Pasal tina Act Ngayakeun Public. inpo wincik ngeunaan lembut nu dibéréndélkeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 523307
1 of Administrasi
a) Alamat: Ataturk CADDESI 121 / ALSANCAK KONAK / IZMIR
b) Telephone na fax angka: 2324643131-4931 - 2324647798
c) Alamat surélék: 3bolgesatinalmavestokcontrolhalekomisyonu@tcdd.go
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
TCDD 3.Rangkénna Sistem Pangropéa Téknologi Inpormasi sareng Ngalereskeun Layanan (36 salami sasih bulan)
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: TCDD 3. Direktorat régional ti Mıntıka
c) Lilana: Tanggal 01.01.2020, tanggal 31.12.2022 bisnis tungtung

3- lembut
a) Tempat: TCDD 3.Region Diréktur Atatürk Jalan Mimar Sinan Kejiranan Atatürk Jalan Utama Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak-Konak / İZMİR
b) Titimangsa jeung wanci: 18.11.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 18
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD İzmir 3. Direktorat régional
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 232 464 31 31
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar