loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perhatosan Tender: Anggota kanggo Bersih di Stasion Marmaray

@ Pébruari 13 10: 00 - 11: 00

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

PERKHIDMATAN PERKHIDMATAN RÉTAIAN MARMARAY GEBZE-HALKALI AND FACILITIA TERUS AKAN DIPANGKEUN
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) Direktorat Jenderal

Gebze-Halkalı antara Stasion Marmaray sareng fasilitas tetep 01/03/2020 (Kaasup) sareng 31/12/2020 (Kaasup) salami 10 bulan sareng jasa beberesih kalayan 395 personil bakal ditambihkeun ku padika tender kabuka dumasar kana tulisan 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. tawaran bakal nampi sacara éléktronik liwat EKAP. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2020 / 13225
1 of Administrasi
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi () Direktorat Jenderal TCDD
b) Alamat: TCDD ADMINISTRATION GENERAL DIRECTORATE BUYING AND STOK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Street No: 3 06050 ALTINDAĞ / ANKARA
c) Telephone na fax angka: 3125204211 - 3125206211
ç) Halaman wéb dimana dokumen tender tiasa diteuteup sareng diunduh nganggo e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

subjék 2-jasa tina purchases lembut
a) Ngaran: Gebze-Halkalı antara Stasion Marmaray sareng fasilitas tetep 01/03/2020 (Kaasup) sareng 31/12/2020 (Kaasup) salami 10 bulan sareng beberesih sareng 395 personil
b) Quality, tipe na jumlah:
MENYELENGKEUNTIKAN MARMARAY AND FACILISI TERUS ANTARA GEBZE-HALKALI AND 01/03/2020 (DITUTUPKEUN) DENGAN 31/12/2020 (DITUTUPKEUN) 10 BULAN AND 395 STAFF
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat anu dilakukeun / dikirimkeun: Gebze-Halkalı Stasion Marmaray sareng fasilitas anu dibereskeun
d) Periode / Pangiriman Tanggal: Tanggal 01.03.2020, tanggal 31.12.2020 bisnis tungtung
d) tanggal karya mimiti: 01.03.2020

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 13.02.2020 - 10: 00
b) Tempat rapat komisi lembut (alamat di mana e-bids bakal dibuka): TCDD Enterprise General Directorate Purchasing and Inventory Control Department Meeting Hall 3rd floor (Room No: 4052)

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 13
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway