loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perolehan Perolehan: ngayakeun Layanan Rental Mobil sareng Personnis Téknis

12/12/2019 @ 14:30 - 15: 30

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Jasa Téknis sareng Jasa Supir Téknik
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 7. Régional mésér kantor AND inventory kontrol jasa kantor

Perolehan personel téknis sareng jasa sewa kendaraan pikeun ngalaksanakeun épéktualasi dianggo dina tanggung jawab TCDD 7 Direktorat Daerah bakal dilakukeun ku prosedur tender terbuka luyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Awam Nomer 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 582551
1 of Administrasi
a) Alamat: Alicetinkaya Mah. Silom Jalan CAD. No 2 / 1 03030 AFYONKARAHİSAR sentral stasiun / AFYONKARAHİSAR
b) Telephone na fax angka: 2722137621 - 2722141943
c) E-Surat Alamat: xnumxbolgesatinalmavestokkontrolmudurlugu@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
Tanggal 02.01.2020-31.12.2022 ti 3 nyaéta mésér tanaga téknis anu mumpuni sareng jasa panyewakan supir 7 pikeun ngalaksanakeun jasa pikeun fungsionalitas karya di jero tanggung jawab 1.Regional Diréktur kanggo periode taun.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: TCDD 7. Direktorat Kecamatan. (Tanah jeung kantor)
c) Lilana: Tanggal 02.01.2020, tanggal 31.12.2022 bisnis tungtung

3- lembut
hiji) Tempat: TCDD. 7. Direktorat régional Atikan sarta Rapat Room Alicetinkaya Mah. GAR / AFYONKARAHİSAR
b) Titimangsa jeung wanci: 12.12.2019 - 14: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
12 / 12 / 2019
jam:
14: 30 - 15: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, ,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat régional
Teras ka Gedong Stasion Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 272 213 76 21
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway