loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Fasilitas Latihan Akçay sareng fasilitas Rekreasi B Blok Pamutahiran

@ Januari 9 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Pendidikan Akçay sareng fasilitas Rekreasi B Blok Perbaikan
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 3. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol

AKÇAY TRAINING AND RECREATION FACILITY B BLOK IMPROVEMENT kerja ngerjakeun bakal diresmikeun ku prosedur kabuka kabuka luyu sareng Pasal 4734 UU PAMELUAN Public 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 683970
1 of Administrasi
a) Alamat: Ataturk CADDESI 121 / ALSANCAK KONAK / IZMIR
b) Telephone na fax angka: 2324643131 - 2324647798
c) Alamat surélék: 3bolgesatinalmavestokcontrolhalekomisyonu@tcdd.go
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
Pengakuatan sarta Kedeuran Manufaktur Kasesahan Rékréasi 1
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: Akçay / Balıkesir
c) Gawé awal: Di poé 5 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 120 ti lokasi pangiriman (saratus dua puluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: TCDD 3. Direktorat Daérah Atatürk Cad. NO: 121 / A Alsancak- Konak / İZMİR
b) Titimangsa jeung wanci: 09.01.2020 - 14: 00

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 9
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, ,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD İzmir 3. Direktorat régional
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 232 464 31 31
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway