loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Tata Léngkah di Ankara Kayseri Line 22 DB Direktorat Zona

@ Pébruari 18 10: 30 - 11: 30

TL1

pengumuman lembut ankara kayseri baris db diréktur kadieu cinta

Lacak lamping di Ankara Kayseri Line 22 Daérah Diréktur DB
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 2. Purchasing manajemén Service Area

ANKARA KAYSERİ LINE 22 DIREKTORKAN SKOP DI DIREKORATE DENGAN DB. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2020 / 61693
1 of Administrasi
a) Alamat: Anadolu Pegangsaan via Behicbey YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3122111449 - 3122111225
c) E-Surat Alamat: xnumx.bolgesatinalma@tcdd.gov.t
ç) Alamat internét dimana dokumén lembut tiasa ditingali: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
55.000,00 m3 Ékavasi ngali sareng dipaké dina sadaya jinis sareng perkawis (Kaasup Angkutan)
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat konstruksi: ANKARA KAYSERI LINE 22 DB LANGKAH MENTERI
c) Gawé awal: Di poé 7 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 210 ti lokasi pangiriman (dua ratus sapuluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: TCDD 2. DAFTAR JAWATANKUASA PENDIDIKAN TENDER BEHİÇBEY / ANKARA
b) Titimangsa jeung wanci: 18.02.2020 - 10: 30

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 18
jam:
10: 30 - 11: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Ankara 2. Direktorat régional
Béladz Anadolu Boulevard
Ankara, Ankara 06000 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 312 309 05 15
website:
http://www.tcdd.gov.tr


Milarian Berita Railway