loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Ankara Kayseri Line Km: 43 + 600'da Railway Overpass

Nopémber 19 @ 10: 30 - 11: 30

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Ankara Kayseri Line Km: 43 + 600'de Railway Overpass
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 2. Purchasing manajemén Service Area

ANKARA - KAYSERİ LINE KM: 43 + 600 (RAILWAY) KONSEPAN PEMBANGUNAN PEDESTRIAN bakal dibersihkeun ku prosedur tender kabuka luyu sareng Pasal 4734 UU PELUANG PANANGGIHAN 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 538727
1 of Administrasi
a) Alamat: Anadolu Pegangsaan via Behicbey YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3122111449 - 3122111225
c) E-Surat Alamat: xnumx.bolgesatinalma@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
Pasokan sareng Buruh Ø 35,8 - Ø 14 mm Baja Tebal Kandel (kaasup angkutan) sareng karya-karya sanés pikeun 32 ton Coninforced Con beton
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: ANKARA
c) Gawé awal: Di poé 7 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 150 ti lokasi pangiriman (dinten saratus lima puluh) almenak.

3- lembut
a) Tempat: xnumx.bölg TCDD Direktorat Room Rapat
b) Titimangsa jeung wanci: 19.11.2019 - 10: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 19
jam:
10: 30 - 11: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, , ,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Ankara 2. Direktorat régional
Béladz Anadolu Boulevard
Ankara, Ankara 06000 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 312 309 05 15
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar