loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perhatosan Tender: underpass sareng Overpass Bridge bakal diwangun dina Arifiye Pamukova Line

@ Januari 14 11: 00 - 12: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Underpass sareng Overpass Bridge dina Arifiye Pamukova Line
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 1. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol

ARİFİYE PAMUKOVA KM : 167+235 ALTGEÇİDİNİN VE KM : 159+680 ÜSTGEÇİT KÖPRÜSÜNÜN YAPIM İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 675104
1 of Administrasi
a) Alamat: Train Station Kantor Gedong KPK xnumx.kat 3 4 Haydarpaşa / Istanbul
b) Telephone na fax angka: 2163378214 - 2163378214
c) E-Surat Alamat: xnumxbolgealimsatim@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
İhale dokümanında yer alan projeler ile birim fiyat teklif cetvelinde belirtilen 43 kalem ile yapılması işi
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Yapılacağı yer : 1.Bölge Mıntıkası- Haydarpaşa-Ankara Hattı Alifuatpaşa-Pamukova İstasyonları Arası Km : 167+235 (Altgeçit) ve Km : 159+680 (Üstgeçit Köprüsü)
c) Gawé awal: Di poé 15 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 350 ti pangiriman lokasi (tilu ratus lima puluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: TCDD 1.Regional Direktorat Komisi Kantor Gedong Stasiun 3. No Kamar lanté: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
b) Titimangsa jeung wanci: 14.01.2020 - 11: 00

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 14
jam:
11: 00 - 12: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Haydarpaşa Diréktur régional kaping 1st İstanbul
Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0216 348 80 20
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway