loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perhatoskeun Tender: Kamungkinan Tata Bumi listrik Taneuh Bumi (TÜDEMSAŞ)

11/12/2019 @ 14:00 - 15: 00

TL1
TÜDEMSAŞ

Kamungkinan ngeunaan Taneuh Listrik Bumbung Tipe Bumi
Turki Railway mesin industri Nyarita (TÜDEMSAŞ)

FEATIBILITI INSTALASI ROOF TYPE SOLAR POWER PLANT INSTALLATION Perolehan jasa bakal di laksanakeun ku prosedur kabuka kabuka luyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Umum No. 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 597303
1 of Administrasi
a) Alamat: KADI BURHANETTİN mah. 58059 SÝVAS sentral / SİVAS
b) Telephone na fax angka: 3462251818 / 1299-1300-01 - 3462235051
c) E-Surat Alamat: ticaret@tudemsas.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
1 Nomer Bumbung Tipe Bumi listrik Tanaga Gancangna
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Lokasi: TÜDEMSAŞ General Directorate-SİVAS
c) Durasi: 105 (saratus lima) dinten ti mimiti ngamimitian

3- lembut
a) Tempat: Direktorat Jéndral TÜDEMSAŞ lembut Komisi Rapat Room-SÝVAS
b) Titimangsa jeung wanci: 11.12.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
11 / 12 / 2019
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TÜDEMSAŞ
telepon:
+ 90 346 2251818
Surélék:
tudemsas@tudemsas.gov.tr
website:
http://www.tudemsas.gov.tr/

tempat

Turki Railway Mesin Industri Inc. (TÜDEMSAŞ)
Kadıburhanettin Mah., Cadar Fabrika. TUDEMSAS Teuing: 12
Sivas, Sivas 58030 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 346 2251818
website:
http://www.tudemsas.gov.tr/

Milarian Berita Railway