loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Gedong Toko tunggal (TÜVASAŞ)

10/12/2019 @ 14:30 - 15: 30

TL1
TÜVASAŞ

Gedong Toko Satu
Turki gerbong Industri TÜVASAŞ / purchasing Department

Konstruksional Bangsa-Bangsa Anyar Bangsa Nyipta UNTUK TÜVASAŞ DIREKTOR KOMUNITAS Karya konstruksi bakal ditarik ku prosedur tender terbuka dumasar kana Pasal 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 618554
1 of Administrasi
a) Alamat: MİTHATPAŞA mah. Nasional kadaulatan CAD. NO: 131 54100 ADAPAZARI / SAKARYA
b) Telephone na fax angka: 2642751660 - 2642751679
c) E-Surat Alamat: satinalma@tuvasas.com.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
1 PCS - KOMPUTER, KOMPUTrik, DATA sareng INSTALLASI Gawé NGANGGO NGEUNAAN GANGGU BUNGSA INGKEJANG UNTUK DIDANGKEUN T TOVASAŞ DIRECTORATE GENERAL
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: TÜVASAŞ / ADAPAZARI
c) Gawé awal: Di poé 7 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 60 ti lokasi pangiriman (genep puluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: Turki gerbong Industries Inc. / ADAPAZARI / Sakarya
b) Titimangsa jeung wanci: 10.12.2019 - 14: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
10 / 12 / 2019
jam:
14: 30 - 15: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, , ,

organizer

TÜVASAŞ
telepon:
0264 275 16 60
Surélék:
info@tuvasas.gov.tr
website:
https://tuvasas.gov.tr

tempat

Turki gerbong Industri Co. - TÜVASAŞ
Alamat: National Kadaulatan Caddesi No: 131 54100 Adapazari / Sakarya
Sakarya, Sakarya 54100 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 264 275 16 60
website:
https://tuvasas.gov.tr

Milarian Berita Railway