loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Ngaronjatkeun Gawé di Tingkat Lambang Diyarbakır-Kurtalan Line

@ Pébruari 20 10: 00 - 11: 00

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

Ngaronjatkeun Gawé di Tingkat Lambang Diyarbakır-Kurtalan Line
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) Direktorat Jenderal

Ngaronjatkeun 50 Tingkat Antas dina Garis Diyarbakır-Kurtalan Karya konstruksi bakal ditambangan ku metode tender kabuka dumasarkeun tulisan 4734 UU Pariwara Panawaran Umum No. 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2020 / 10655
1 of Administrasi
a) Alamat: TCDD ADMINISTRATION GENERAL DIRECTORATE BUYING AND STOK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 06340 Hacı Bayram Mah. ALTINDAĞ / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3125204311-4371 - 3125206211
c) E-Surat Alamat: satinalma@tcdd.gov.t
ç) Alamat internét dimana dokumén lembut tiasa ditingali: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
Ningkatkeun 50 Tingkat Antas
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat konstruksi: Garis Diyarbakır-Kurtalan
c) Gawé awal: Di poé 15 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
ç) Durasi padamelan: 250 (dua ratus lima puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

3- lembut
a) Tempat: Balé Konperénsi Diréktur Umum TCDD
b) Titimangsa jeung wanci: 20.02.2020 - 10: 00

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 20
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway