loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Pengumuman Tender: Ngaronjatkeun Lintas Tingkat Tingkat di Malatya Diyarbakır Line

@ Pébruari 18 10: 00 - 11: 00

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

Ngaronjatkeun Lasarung Tingkat dina Jalur Malatya Diyarbakır
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) Direktorat Jenderal

Pamutahiran 20 Tingkat Lintasan di Malatya Diyarbakır Line bakal ditambihkeun ku kabuka kabuka dumasarkeun tulisan 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2020 / 10467
1 of Administrasi
a) Alamat: TCDD ADMINISTRATION GENERAL DIRECTORATE BUYING AND STOK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 06340 Hacı Bayram Mah. ALTINDAĞ / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3125204361 - 3125206211
c) E-Surat Alamat: satinalma@tcdd.gov.t
ç) Alamat internét dimana dokumén lembut tiasa ditingali: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
20 Tingkat Tataran
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Lokasi: Malatya - Garis Diyarbakır
c) Gawé awal: Di poé 15 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 120 ti lokasi pangiriman (saratus dua puluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: TCDD Direktorat Umum Konférénsi Aula
b) Titimangsa jeung wanci: 18.02.2020 - 10: 00

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 18
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, , ,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr


Milarian Berita Railway