loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Köseköy Station Logistics Gudang Area CCTV Pamasangan Sistem Kaamanan Kaméra

12/12/2019 @ 14:00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Köseköy Station Logistics Warehouse Area Cctv Pamasangan Sistem Kaamanan Kaméra
REPUBLIK TURKEY GENERAL DIREKORATE NEGERI NEGARA (TCDD) 1. PEMBANTUAN KABUPATEN DENGAN PERKHIDMATAN KONOKOL STOK

Köseköy Station Logistics Warehouse Cctv Sistim Kaamanan Pamasangan Pamasangan Karya Konstruksi tiasa diusahakeun kalayan prosedur kabuka kabuka dumasar kana Pasal 4734 UU Perolehan Umum No. 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 587675
1 of Administrasi
a) Alamat: Train Station Kantor Gedong KPK xnumx.kat 3 4 Haydarpaşa / Istanbul
b) Telephone na fax angka: 2163378214 - 2163378214
c) E-Surat Alamat: xnumxbolgealimsatim@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
Köseköy Station Logistics Warehouse Area CCTV Camera Security System Installation Unit Unit Harga Sebut Harga Jadwal anu dieusian ku karya Konstruksi 30 Pen.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: 1 Wewengkon Wilayah Köseköy Stasion Logistics Warehouse Area
c) Gawé awal: Di poé 15 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 120 ti lokasi pangiriman (saratus dua puluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: TCDD 1.Regional Direktorat Komisi Kantor Gedong Stasiun 3. No Kamar lanté: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
b) Titimangsa jeung wanci: 12.12.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Haydarpaşa Diréktur régional kaping 1st İstanbul
Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0216 348 80 20
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway