loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Pengumuman Tender: TCDD İzmir Port Quay sareng Pengeusian Backfill

16 Oktober @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD İzmir Port Quay sareng Ngeusian Backfill
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) Direktorat Jenderal

TCDD İzmir Port 22-23 Jumlah Docks sareng Backfill Pengeusian Antawisna 127 Meters Pangwangunan anu bakal dipilih dumasar kana Pasal 4734 UU Perolehan Umum No. 19 kalayan prosedur tender terbuka. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 422911
1 of Administrasi
a) Alamat: TCDD umum Direktorat mésér bisnis jeung inventory kontrol Departemen Hippodrome Anafartalar Caddesi No Kuartal: 3 06340 Anafartalar Mah. ALTINDAĞ / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3123090515 / 4171 - 3123115305
c) E-Surat Alamat: satinalma@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
TCDD İzmir Port 127 mt jenis sareng kuantitas barang-barang padamelan anu dipidangkeun dina tabel harga harga unit pikeun daungan piled sareng produk tukang.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: Izmir
c) Gawé awal: Di poé 15 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 450 ti lokasi pangiriman (opat ratus lima puluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: TCDD Direktorat Umum Konférénsi Aula (1 Floor.) Hippodrome Street No: 3 06330 Gar-Altındağ / ANKARA
b) Titimangsa jeung wanci: 16.10.2019 - 10: 00

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Oktober 16
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, , ,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
TCDD Umum Direktorat of purchasing na inventory Control Department Rapat Aula (kamar No. 3 xnumx.kat)
Ankara, Altındağ Kuartal Hippodrome Anafartalar Caddesi No: 3 06000 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber