loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perolehan Perolehan: Pamasangan Tecer-Karagöl-Kangal Line Komunikasi, Sinyal, Énergi sareng serat serat Optik sareng Sistem Transmission

Nopémber 19 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Baris Komunikasi Tecer-Karagöl-Kangal, Sinyal, Énergi sareng Sistem serat Plém Optik sareng Pamasangan Sistim Pangiriman
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi

Tecer-Karagöl-Kangal Line Komunikasi, Sinyal, Énergi sareng Serat Optik Letting sareng Transmission System Karya bakal diusahakeun nganggo prosedur tender terbuka luyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19, sareng tawaran bakal nampi ukur ngalangkungan EKAP. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 469865
1 of Administrasi
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi
b) Alamat: TCDD umum Direktorat mésér bisnis jeung inventory kontrol Departemen Hippodrome Anafartalar Caddesi No Kuartal: 3 06340 ALTINDAĞ / ANKARA
c) Telephone na fax angka: 3123090515 / 4351-4311 - 3123115305
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Ngaran: Tecer-Karagöl-Kangal Line Komunikasi, Sinyal, Énergi sareng serat Serat Optik sareng Masang Sistem Pangiriman
b) Quality, tipe na jumlah:
Komunikasi, Sinyal, Énergi sareng serat Serat Optik sareng Instalasi Sistem Pangiriman ka Tecer-Karagöl-Kangal Line Bagéan Jumlah sareng jinis pen 45 kalebet dina lampiran anu kalebet kana karya konstruksi.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat / Pangiriman: Tecer-Karagöl-Kangal (Garis Old)
d) Kaping / waktos pangiriman: 540 (lima ratus opat puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.
d) Gawé awal: Di poé 15 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 19.11.2019 - 10: 00
b) Tempat rapat komisi tender (alamat di mana e-tenders bakal dibuka): Direktorat Jual Umum TCDD sareng Rapat Jaringan Rapat 3.kat 4052 no.

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 19
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, , , , ,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar