loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

Nopémber 11 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
TÜLOMSAŞ

Gudang Taunan TÜLOMSAŞ 2020, Ladenan sareng Pangangkutan
The kontraktor umum Direktorat

Gudang taun TÜLOMSAŞ 2020, Supply and Transportation Services Service Perolehan perolehan jasa bakal diusahakeun ku prosedur tender terbuka luyu sareng 4734 UU 19 UU Perolehan Public. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 487528
1 of Administrasi
a) Alamat: Ahmet ternak Avenue 26490 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR
b) Nomer telepon jeung fax: 0 222 224 00 00 4435 4436 4437 4438 0 222 225 50
c) E-Surat Alamat: tulomsas@tulomsas.com.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
Unduh bahan, loading, stok, cacah, gudang, pangiriman antawis jalma 32 sareng tanggal 01.01.2020-31.12.2020; pangropéa sareng beberesih kandaraan angkutan; asihan sareng angkot pamiceunan sampah
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: TÜLOMSAŞ, propinsi Eskişehir sareng luar propinsi
c) Lilana: Tanggal 01.01.2020, tanggal 31.12.2020 bisnis tungtung

3- lembut
a) Tempat: kontraktor The, Departemen Ngayakeun
b) Titimangsa jeung wanci: 11.11.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 11
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

kontraktor
telepon:
+ 90 222 224 00 00
Surélék:
tulomsas@tulomsas.com.tr
website:
https://www.tulomsas.com.tr

tempat

Turki lokomotif na Engine Industri Inc. (TÜLOMSAŞ)
Ahmet Kanatli Cad
Eskisehir, Eskisehir 26490 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 222 224 00 00
website:
https://www.tulomsas.com.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting