loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Perhatosan Tender: Nguatkeun Terowong 37 Di antara Stasion Ulukışla-Yenice

16 Oktober @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Nguatkeun Torowongan 37 Di antara Stasion Ulukışla-Yenice
TCDD Adana Xnumx. Diréktur régional

37 Tunnel Strengthening works between Ulukışla-Yenice Stations will tendered by open tender procedure luyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Umum No. 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 467248
1 of Administrasi
a) Ngaran: TCDD ADANA 6. KABUPATEN DENGAN
b) Alamat: lingkungan Ataturk Caddesi Kurtulus 01120 SEYHAN Seyhan / ADANA
c) Telephone na fax angka: 3224536914 - 3224575807
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Ngaran: Pengukuhan Torowongan No: 37 Di antara Stasion Ulukışla-Yenice
b) Quality, tipe na jumlah:
224,00 Mt. Pengeboran Lubang Suntikan, 148,365 Injeksi Ton, 1.312,500 M2 Plaster Gypsum, 437,500 M3 Dibungkus Pengeusian Batu, 262,500 M3 Yayasan
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat pangiriman: Karaisalıbucağı-Durak İst. di antara
d) Tanggal / tanggal pangiriman: 30 (tilu puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.
d) Gawé awal: Di poé 10 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 16.10.2019 - 10: 00
b) The tempat pasamoan tina komisi lembut (alamat surélék tina tawaran bakal dibuka): TCDD 6. Rapat Direktorat régional Room lanté: 1 Seyhan / ADANA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Oktober 16
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Adana 6. Direktorat régional
lingkungan Ugur Mumcu Square Pambébasan 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0322 453 69 14
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber