loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Aya bewara ngayakeun: TÜLOMSAŞ Service Service Fire Kepegawaian

10 Oktober @ 10: 00 - 11: 00

TÜLOMSAŞ

TÜLOMSAŞ Tanaga Api Nar
The kontraktor lokomotif jeung industri motor di Turki

TÜLOMSAŞ Tanaga Api Sél Ngayakeun jasa bakal dianjurkeun ku prosedur kabuka lembut saluyu sareng Pasal 4734 Hukum Public Public No. 19. Inpo wincik tentang lembut dijelaskeun di handap:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 448033
1 of Administrasi
a) Alamat: Ahmet jangjangan Avenue 26490 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR
b) Telephone na fax angka: 2222240000 - 2222257272
c) E-Surat Alamat: tulomsas@tulomsas.com.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
Antara 11 jalma sareng 01.01.2020-31.12.2020 (bakal dikeureuyeuh Libur Nasional sareng Libur Public)
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: Kilang kitu, pabrik, wangunan administrasi, bengkel, gudang, hanggar, fasilitas sosial, unit perumahan dina daptar Direktorat Umum TÜLOMSAŞ; kandaraan kareta, kandaraan kareta api jeung ngerek, tempat parkir sareng daérah daerah kasayunkeun bewara, TCDD fasilitas sambungan kareta jeung towing and towing cars dina kareta api deukeut tempatna TÜLOMSAŞ; wewengkon mana institusi sareng organisasi di mana protokol gawé babarengan sareng kerjasama silih dijieun kana pamundut jeung tempat dimana campur atawa tulangan cai bakal dilakukeun luyu jeung panggero Eskişehir Metropolitan Municipality Fire Brigade;
c) Lilana: Tanggal 01.01.2020, tanggal 31.12.2020 bisnis tungtung

3- lembut
a) Tempat: kontraktor The, Departemen Ngayakeun
b) Titimangsa jeung wanci: 10.10.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Oktober 10
jam:
10: 00 - 11: 00
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
TCDD Umum Direktorat of purchasing na inventory Control Department Rapat Aula (kamar No. 3 xnumx.kat)
Ankara, Altındağ Kuartal Hippodrome Anafartalar Caddesi No: 3 06000 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber