loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Operasi Kemudahan Pemanasan Tengah

Nopémber 8 @ 11: 30 - 12: 30

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Peralatan Operasi Pemanasan Élmu Bakal Dipik
TCDD Transportasi Nyarita Umum Direktorat wahana pangropéa wahana pangropéa jasa Departemen kantor AFYONKARAHİSAR

Operasi operasi Tavşanlı Locomotive Vehicle Maintenance Depot Directorate plant pemanasan (1) salami sataun sataun bakal diusahakeun ku prosedur tender terbuka luyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 529733
1 of Administrasi
a) Alamat: Alicetinkaya Kuartal Silom Jalan Street 2 / 6 03040 AFYONKARAHİSAR sentral / AFYONKARAHİSAR
b) Telephone na fax angka: 2722137621 - 2722132944
c) E-Surat Alamat: afyonaracbakim@tcddtasimacilik.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
Perolehan layanan operasi Tavşanlı Locomotive Vehicle Maintenance Depot Diréktur pemanasan pabrik sareng 01.01.2020 - 31.12.2020 bulanan (3) pagawe (1) sataun.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: TCDD Angkutan Inc. Direktorat Kamanusaan sarta Studi Car Tavsanlı lokomotif depot
c) Lilana: Tanggal 01.01.2020, tanggal 31.12.2020 bisnis tungtung

3- lembut
hiji) Tempat: TCDD. 7. Direktorat régional Atikan sarta Rapat Room Alicetinkaya Mah. GAR / AFYONKARAHİSAR
b) Titimangsa jeung wanci: 08.11.2019 - 11: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

Loading ...

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 8
jam:
11: 30 - 12: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat régional
Teras ka Gedong Stasion Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 272 213 76 21
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Loading ...
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting