loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Perhatosan Tender: 49 E1 Raya Sadia Sapotong 20 R 300 Radius 1 / 9 Teras Monoblock Manganese Teras Pikeun Mésér

Nopémber 13 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD 3. Direktorat régional
49 E1 Rail Cocog 20 Piece R 300 Radius 1 / 9 Terkenal Intisari Monoblock Manganese Pikeun Mésér
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel Administrasi Émbaran 1- Usaha Nu boga
1.1. The Badan kaserang;
a) Ngaran: TCDD 3. Direktorat régional
b) Alamat: Mimar Sinan District Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak-Konak / İZMİR
c) Jumlah Telephone: 0 232 464 31 31 / 4931
d) Jumlah fax: 0 232 463 16 22-464 77 98
e) Alamat e-mail: 3bolgesatinalmavestokkontrolihalekomisyonu@tcdd.gov.tr
f) relevan ngaran staf jeung surname / judul: Erhan Manuk - lulugu Biro
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.

Artikel 2- poko tina informasi lembut
Subjek milik lembut teh;
a) Ngaran: 49 Rail E1 Cocog 20 Potongan R 300 Radius 1 / 9 Mésér Teras Monoblock Manganese Teras Mésér
b) ngarekam IRB No. 2018 / 308523
c) Kuantitas sareng jinis: 49 E1 Rail Cocog sareng 20 Kuantitas R 300 Radius 1 / 9 Meuli Teras Monoblock Manganese Mésér Teras
d) Tempat pangiriman: Éta bakal dikirimkeun di Stasion Stasion Alsancak di Nagara Dibungkus.
e) informasi lianna: Ieu geus nyatakeun di Téknis spésifikasi.

Artikel 3-informasi nu patali jeung lembut teh
Émbaran patali lembut teh;

a) Prosedur Ngayakeun: prosedur lembut kabuka (TCDD 3 / G)
b) Alamat Tender: Administrasi TCDD 3.Region Diréktur Mimar Sinan Kejiranan Atatürk Jalan Utama Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak-Konak / İZMİR
c) Tanggal lembut: 13.11.2019
d) waktu lembut: 14 / 00
e) Tempat rapat komisi Tender: TCDD Enterprise 3. Diréktur régional, Wakil Diréktur Daérah. Rapat Rapat, Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak-Konak / İZMİR.

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 13
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD İzmir 3. Direktorat régional
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 232 464 31 31
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting