loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Slip Lamas bakal Dibawah

@ Pébruari 12 11: 00 - 12: 00

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD Plant Çankırı Scissors Factory
Leungeun Lamae Bakal Mésér Mésér
Artikel 1- kaserang Émbaran Badan
1.1. The Badan kaserang;
a) Ngaran: Pabrik TCDD Çankırı Scissors Factory
b) Alamat: Abdulhalik Renda Mah. Ankara Jalan 3. Km Center / ÇANKIRI
c) Nomer telepon: 0 376 213 02 31 / 373-393
d) Jumlah fax: 0 376 213 02 28 - 29
e) Alamat surélék: makasfabrikasi@hotmail.com
f) Ngaran sareng Ngaran kepala tanaga anu patali: Metin ÖZSALTIK-Chief Office
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.
Artikel 2- poko tina informasi lembut
Subjek milik lembut teh;
a) Ngaran: TCDD Çankırı Scissors Factory Direktorat
Meuli 3 Tipe Slip Tapak XNUMX Numutkeun kana Spésifikasi Téknis
b) angka pendaptaran JCC: 2020 / 21404
c) Jumlah na tipe:

1-UIC 60 Slip Sl beton beton Qty 300
2 mm Lempengan sareng 49-S160 Potongan 400
3 mm Lempengan sareng 49-S220 Potongan 200

d) Tempat Pangiriman: Factory Çankırı Scissors
e) Inpormasi lianna: Pikeun disayogikeun luyu jeung spésifikasi teknis
Artikel 3-informasi nu patali jeung lembut teh
Émbaran patali lembut teh;
a) Prosedur Ngayakeun: prosedur lembut kabuka
b) Alamat lembut: TCDD Plant Dankırı Scissors Factory
c) Tanggal lembut: 12.02.2020
d) waktu lembut: 11: 00
e) Lembut komisi tempat rapat: Tutuwuhan TCDD Çankırı Scissors Factory
Kamar Rapat

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 12
jam:
11: 00 - 12: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway