loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Perhatosan Tender: Nguatkeun Jembatan sareng Bakar

@ Januari 27 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Nguatan deui Bridges sareng Grilles
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 1. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol

Nguatkeun jembatan sareng culverts dina TCDD 1 KOMPUTER DI KOMPETEN DI RANGKAP NEGERI sareng KOMUNITAS MANUFACTURING KOMUNITAS Karya konstruksi bakal dilélér kalayan prosedur tender kabuka dumasar kana Pasal 4734 UU Perolehan Umum No. 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 682245
1 of Administrasi
a) Alamat: Train Station Kantor Gedong KPK xnumx.kat 3 4 Haydarpaşa / Istanbul
b) Telephone na fax angka: 2163378214 - 2163378214
c) E-Surat Alamat: xnumxbolgealimsatim@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
NANCANGKAN PELUPAAN DAN KELEMAHAN DI KEMENTERIAN TCDD 1. REKA KOMUNITAS REKA BENTUK DAN KOMUNITAS MANUFACTURING IN Konstrukasi 7 Bagean AND 92 POS POINTS DAN UNIT PROSAKAN NANJAWAN.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat Gawé: 1.Region Area - Bisnis anu dieusian dina Spésifikasi Téknis
c) Gawé awal: Di poé 15 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 270 ti lokasi pangiriman (nu dua ratus tujuh puluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: TCDD 1.Region Diréktur Komisi Kantor Gedong Bumi Tingkat 3 Tingkat: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
b) Titimangsa jeung wanci: 27.01.2020 - 14: 00

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 27
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Haydarpaşa Diréktur régional kaping 1st İstanbul
Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0216 348 80 20
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway