loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Bewara Bewara: Pameuntasan Tingkat

@ Pébruari 17 14: 00 - 15: 00

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD 1. Direktorat régional
Ngayakeun Level hansip Pameuntasan Service
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran
Artikel 1 - Administrasi Émbaran
1.1. Administrasi The;
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 1. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol
b) Alamat: Stasion Gedong Haydarpasa xnumx.kat Komisi Biro 3 4 - KADIKÖY / Istanbul
c) Jumlah Telephone: 2163378214
d) Jumlah fax: 2163378214
d) (dileungitkeun: 07 / 06 / 2014-29023 RG / 27 seni).
e) Nami, nami kulawarga sareng judul anggota relevan: CAHİT TOPALOĞLU - TENDER TABLE
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.
Artikel 2 - matuh tina informasi lembut
2.1. Subjek tina jasa lembut;
a) Ngaran: Penyediaan Layanan Penjaga Peringkat Tingkat antara 11 Maret sareng 4 Désémber 12 sareng 01 Pagawe dina 31 Jalan Rintasan di 2020 Diréktur Utama Railway.
b) Jumlah na tipe:
Karya dina ngajalankeun layanan jaga tingkat tingkat antara tanggal 11 Maret 4 sareng 12 Désémber 01 sareng 2020 barang dina Daptar Harga Sebut Harga Unit antara 31 Railway Crossings dina 2020 Railway Maintenance Diréktur.
Inpo Salajengna aya di papiliun administrasi keur spésifikasi nu.
c) Lokasi: 1st District District-Mithatpaşa-Arifiye
d) ayat ieu geus ditinggalkeun kosong.
Artikel 3 - kalawan informasi patali ka lembut jeung titimangsa deadline lembut sarta waktu
3.1.
a) nomer Ngayakeun register: 2020 / 36140
b) Prosedur Ngayakeun: lembut muka.
c) Alamat pikeun ngirimkeun tawaran :: TCDD 1st Komisaris Diréktur Kantor Bangunan Gedong Tingkat 3 Tingkat No: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
ç) Alamat pikeun tender: TCDD 1st Komisaris Diréktur Kantor Gedong Bumi Tingkat 3 Tingkat No: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
d) Tanggal lembut: 17.02.2020
e) waktos lembut: 14: 00
f) The tempat pasamoan tina komisi lembut: TCDD 1. Direktorat régional ti kamar xnumx.kat wangunan stasiun euweuh: 3 Haydarpasa / Istanbul

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 17
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Haydarpaşa Diréktur régional kaping 1st İstanbul
Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0216 348 80 20
website:
http://www.tcdd.gov.tr


Milarian Berita Railway