Kaputusan Kapasitas Panumpang dina Beus sareng Metrobus di Istanbul

04 / 06 / 2020
Levent Elmastas

Saluyu sareng normalisasi anu dialaman dina prosés wabah koronavirus, éta dipedalkeun dina Maret ku Kementerian Luar Negeri teras salajengna dikerem, “satengahna anu dinyatakeun dina lisénsi kendaraan angkutan umum… Baca leuwih

Dukungan ti Railroads to donasi getih

Dukungan ti karéta api dugi ka Kızılay, anu ngajelaskeun yén panurunan parah dina sumbangan getih dina mangsa éta nalika wabah koronavirus ngancik kahirupan ékonomi sareng sosial tibalik. Alatan wabah korona di Turki ... Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Aplikasi Pra-Pendaptaran Dimimitian pikeun Patani Pikeun Ngarojong Bibit Vetch Hungaria

Aplikasi pra-pendaptaran parantos mimiti nampi kanggo distribusi "Wiji Vetch Hungaria", anu kalebet dina program dukungan Perbandaran Ankara Metropolitan pikeun petani ti ibukota. Dinas Layanan rural di Ibu Kota… Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Bluefin Tuna fishing parantos Begun

Menteri Pertanian sareng Kehutanan Nyarios yén pamayang Bekir Pakdemirli Bluefin Tuna ngamimitian moro ku paribasa Vira Bismillah, taun ieu, nagara urang nampi 2 rébu 305 ton… Baca leuwih

04 / 06 / 2020

4 rebu 775 Kilométer Sapédah Jalan bakal diwangun

Menteri Lingkungan sareng Urbanisasi Murat Kurum parantos ngumumkeun yén aranjeunna bakal tiasa museurkeun jalan-jalan héjo sareng jalur berbasikal pikeun ngajaga kualitas udara. Sarébu dilakukeun ku administrasi lokal dugi ka ayeuna. Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Gerbang Custom Habur sareng Gürbulak dibuka deui pikeun Pengangkutan Pengiriman

Menteri Perdagangan Ruhsar Pekcan parantos ditutup ka Iran sareng Irak, khususna Habur sareng Gürbulak, anu parantos ditutup sababaraha waktos kusabab jinis coronavirus (Kovid-19) anyar. Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Nepi ka 40 Rébuan Liras Dukungan ka Kulawarga Pendapatan Rumah Tangga

Menteri Kulawarga, Buruh, sareng Sosial Zehra Zümrüt Selçuk, wates luhur kanggo bantuan perumahan pikeun pangwangunan sareng perbaikan kulawarga anu diperyogikeun 40… Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Pesawat Angkatan Tentara A400M Koca Yusuf Nampi bijil udara udara

Pesawat Angkatan Militér A400M, anu sacara aktif dianggo ku Komando Angkatan Udara Turki, nampi sertipikat kapasitas pengiriman paratrooper serentak. Generasi Anyar A400M dikembangkeun ku Airbus… Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Gagasan Giant pikeun Industri Game

Turki "unicorn" anu munggaran kaluar tina panon industri game urang dihurungkeun industri pembangunan game. Sektor anu, ku kakuatan anu katampi tina dukungan anu ditawarkeun ku rupa mékanisme, mangrupikeun salah sahiji kaulinan anu paling pikaresepeun di dunya. Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Satelit pribumi Turki anu munggaran sareng Majelis Nasional Dilaksanakeun Tukang Terakhir

Satelit observasi bumi lokal lokal sareng nasional di luhur resolusi bumi ngan ukur rapat ahir Menteri Industri jeung Teknologi Mustafa Varank, sareng Menteri Pertahanan Nasional Hulusi Akar ... Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Mobil Lokal Nampi bijil Insentif Pelabuhan TOGG

Narima laporan positip EIA pikeun pabrikna dina dinten-dinten ayeuna, TOGG ngumumkeun yén éta parantos nampi sertipikat Insentif Investment dinten ayeuna. Penilaian Pangaruh Lingkungan (EIA) positip pikeun pabrikna dina dinten-dinten ayeuna… Baca leuwih

04 / 06 / 2020

RayHaber 04.06.2020 Bulletin Lembut

Layanan Konsultasi Garis Téknik Ankaray Extension Bakal Dipikrésikeun Pangropéa 1 taun sareng Perbaikan Dinas Karya Pangropéa Kareta Mobil Mobil Nyewa sareng Perusahaan Ankaray Enterprise… Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Bandara Istanbul Jalan Raya Katilu Dibuka dina tanggal 18 Juni

Menteri angkutan sareng prasarana Adil Karaismailoğlu, Turki Hoteliers Association patepang sareng manajemén. Covidien-19 dina ngempur wabah éta, nyatakeun yén conto Turki ka saalam dunya ... Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Iraha Bakal Perjalanan Internasional Dimimitian? Nagara mana anu badé dibuka?

Jinis koronavirus (Kovid-19) anyar ngaluncurkeun perjuangan sareng wabak nasional sareng prestasi utama di dunya dibandingkeun nagara-nagara sanés, hambalan normalisasi anyar Turki dina kerangka kahirupan ... Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Penjaminan Pas Kandaraan Aydın Denizli Jalan Raya Bakal Dipasang Dina Euro

Saatos wabah koronavirus, undur-unduran kanggo anggaran anggaran raksasa munggaran dimimitian. Diréktur Umum Jalan Raya handapeun Kementerian Angkutan sareng Infrastruktur, pangwangunan Jalan tol Aydın-Denizli 163 kilométer-panjang… Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Gubernur Yozgat Çakır Ujian Yerköy Konstruksi Stasion Karéta Bumi Luhur

Gubernur Yozgat Kadir Çakır ngayakeun panyelidikan dina pangembangan bandara di propinsi ieu sareng Situs Konstruksi Yerköy Ankara-Yozgat-Sivas Proyék Latih Bumi. Gubernur Istana, konstruksi di kota urang… Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Harga hebat dina Terminal Beus Bayrampaşa di Istanbul!

Dina ruang lingkup normalisasi énggal, nalika larangan perjalanan intercity diangkat, warga ngiringan kana terminal beus. Nyarios yén biaya naékna aya kalayan aplikasi korsi tunggal, stasiun palatih ngiringan harga pikeun tamba ... Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Terowong Railway Hicaz ogé ngadaptarkeun Warisan Budaya di Adana

Aset Budaya Adana pikeun ngadaptarkeun torowongan di Bucak désa Adana Karaisalı milik ka Sejarah Baghdad-Hicaz Railway Line, Diréktur Umum Warisan Budaya sareng Musieum tina Kabudayaan sareng Pariwisata. Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Wewengkon Bersejarah Stasion Karéta Hicaz di Damaskus Disewa 45 taun

Rezim Siria ngarobih daérah bersejarah di Stasion Karéta Hicaz, anu diwangun di tengah Damaskus dina ahir abad ka-19, ka hiji perusahaan swasta salami 45 taun, janten hotel wisata sareng kagiatan komérsial. Sumber resmi rezim Siria,… Baca leuwih

04 / 06 / 2020

YHT bakal lirén di Arifiye tanggal 8 Juni

Kareta Luhur Laju Anyar, anu henteu eureun di Arifiye dina lingkup ukuran coronavirus, bakal ngamimitian nyandak panumpang ti Arifiye Senén, saatos usaha tina MP Çiğdem Erdoğan Atabek. Dina lingkup koronavirus ukuran… Baca leuwih

04 / 06 / 2020

İzmit sareng Gebze Jam Ekspedisi YHT Ditetepkeun

Jaman nalika High Speed ​​Train, anu mimiti ngajalankeun deui antara Istanbul sareng Ankara, bakal eureun di Izmit sareng Gebze tanggal 8 Juni parantos diumumkeun. Nagara urang aya dina pangaruh dunya ogé… Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Nagara mayar 1,5 Dolar Kanggo Unggal Panumpang Datang di Stasion YHT Ankara

Stasion Karéta Api Kacepetan Tinggi Ankara, diwangun kalayan model gawé bareng umum-swasta sareng dibuka tanggal 29 Oktober 2016, nyayogikeun 14 juta taun ka perusahaan operasi dina ruang lingkup jaminan dina kontrak. Baca leuwih

04 / 06 / 2020

IMM ngadamel pernyataan ngeunaan masker nu dibeli pikeun Supir IETT

Pikeun supir IETT, agenda anu dipikahoyong diciptakeun ngeunaan masker anu dibeli salami périodeu pandémik diwajibkeun, sareng klaim teu dihaja anu teu malire tujuanana. Tugas anu paling hese nalika wabah… Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Jam Karéta Adana Mersin Ayeuna, Harga Tiket sareng Peta Rute

Éta mangrupikeun jalur anu paling sering dipaké tina Karéta api Propinsi Adana Mersin. Waktu Perjalanan butuh sakitar 45 menit. Jadwal Karéta Adana Mersin tanpa aya perhatosan usum panas sareng usum tiris ... Baca leuwih

04 / 06 / 2020

Naha Kami Hoyong Ngalindungan Lingkungan urang?

Nalika ngagungkeun Poé Lingkungan Sedunia kaping 5 Juni dina kaayaan ancaman virus global, naon skala anu tiasa urang ngajagi sareng ngajaga lingkungan sareng dunya? Baca leuwih

04 / 06 / 2020

RayHaber nganggo cookies