Dear pamaké,

RayHaber Wilujeng sumping di Website,

Ieu di handap ieu "Kasaluyuan Konpormasi", RayHaberngatur penyediaan inpormasi sareng jasa anu disayogikeun ka para pengguna anu kami hargana.

RayHaber Saha waé pangguna anu ngalebetkeun atanapi ngalengkepan formulir dina situs wéb dianggap dianggap maca sareng nampi dibekelan dina "Inpormasi Hak Cipta", "Sarat jeung Kaayaan Pamakéan" sareng Sarat Pamakéan Şartlar ..

  1. RayHaberMuga nganggo inpormasi anu dikumpulkeun tina pangguna anu kadaptar sareng tamu anu nganjang Wéb pikeun naon waé analisa. RayHaber bagikeun inpormasi ieu sareng mitra bisnis. Tapi, email sareng inpormasi pribadi sanésna moal dibagi sareng mitra bisnis, perusahaan, organisasi atanapi organisasi sanésna tanpa idin pangguna.
  2. RayHaber e-mail, nami, nami kulawarga, nomer telepon sareng inpormasi anu dilebetkeun nalika pendaptaran henteu tiasa diterbitkeun dina Wéb Wéb pangguna anu kadaptar sareng tamu;
  3. RayHaber 3 ngan bakal ngungkabkeun inpormasi pribadi anjeun dina kaayaan kaayaan sahandapeun sareng prosedur hukum. dibuka pikeun pésta.

a.) ti otoritas légal di hormat kieu Dina hal nu menta tulisan
b.) RayHaberngajaga sareng ngabela hak-hak harta tina
c.) dina aturan anjeun nampi éta Sarat Paké

  1. RayHaberInpormasi pribadi anjeun anu disimpen dina ngan ukur katingali ku anjeun. Inpormasi ieu henteu kajual, diséwa atanapi disilihtukeurkeun sareng lembaga atanapi organisasi anu sanés. Kacuali aya anu disayogikeun dina ieu "Kasaluyuan Konpormasi", 3. henteu dibagikeun sareng individu. RayHaber nyandak sagala cara anu mungkin pikeun nedunan kaayaan anu dijanjikan di kontrak ieu.
  2. RayHaber inpormasi anu disimpen di lingkungan henteu umum. RayHaberngagunakeun sadaya jinis standar industri pikeun ngajagi informasi di lingkunganana.
  3. Anjeun ngagaduhan hak pikeun ngapdet sareng ngarobih inpormasi pribadi anu anjeun lebet dina pendaptaran iraha wae. RayHaber dijudulan pikeun mupus atanapi ngagantungkeun rekening anjeun upami henteu patuh kana ieu "Kasaluyuan Konpormasi" sareng "Perjangjian Layanan".
  4. Alatan sipat Internét, inpormasi tiasa diiderkeun dina Internét tanpa ukuran kaamanan anu nyukupan sareng tiasa ditampi sareng dianggo ku jalma anu henteu sah. Karusakan disababkeun ku pamakean ieu sareng dianggo RayHaberhenteu tanggung jawab ti.
  5. Dina sababaraha kasus, informasi non-spésifik pikeun dikumpulkeun pribadi. Conto tipe ieu informasi nu make internet tipe browser 's, sistem operasi, anjeun ngahontal ramatloka urang ku linking kana situs atawa ngaran domain bisa dibikeun.
  6. Anjeun tiasa nyimpen informasi dina komputer anjeun sawaktos anjeun didatangan loka. Inpo sapertos token ( "cookie") bakal di format atanapi file tipe, sarta kawas bakal mantuan kami di sababaraha cara. Contona, cookies, loka, sarta Iklan bakal ngidinan kami pikeun ngatur nurutkeun kapentingan anjeun sarta preferensi. Ampir kabéh panyungsi internét, dihapus cookies ti hard disk anjeun, aya pilihan ulah tulisan atanapi seratan warning méméh nyimpen. Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina subjék ieu, mangga tingal Anjeun pitulung file browser sarta ngagunakeun inpormasi.
  7. Alamat IP anjeun sarta server ngalir terus Website nagara buruk urang, Ngatur, sarta anu dipaké pikeun ngajawab masalah. Alamat IP anjeun dipake dina undefined Anjeun.
  8. situs web ieu nyadiakeun Tumbu ka situs web lianna. Karusiahan teh ngan aya di loka Ramat ieu sareng teu nutupan ramatloka lianna. ramatloka ieu milik balik kalawan tumbu ka situs nu aya dina situs web lianna patali jeung pasatujuan karusiahan pamakéan sarta Sarat Paké ditagihkeun. Ieu situs web lianna nu buka eta link ti homepage tina Sarat ramatloka Pamakéan na jaminan Privasi Pananjung nyarankeun yén anjeun baca téks.
  9. inpo pribadi atawa parusahaan keur dipake konsumén urang 'infrastruktur kami, alamat surelek statistik tina propil situs nganjang di jalan anu pernah babarengan jeung pihak katilu.
  10. Log Asup ka situs resmi conduits (JPU urang Kantor, Biro Émbaran Pulisi) diteundeun rahasia iwal ti aplikasi bisa dijieun. log aksés anu diteundeun pikeun 180 poé.
  11. Koméntar pangunjung, inpormasi kaanggotaan sémah, kunjungan inpormasi (IP, timestamp, useragent) disimpen rahasia kaasup karyawan News System.RayHaber cadangan hak ngarobih inpormasi dina téks ieu. Ku ngagunakeun situs ieu, anjeun dianggap nampi sareng sadaya parobihan kana ieu "Assaran Privasi".
  12. Hak cipta tina sagala jinis eusi sapertos kode, berita, gambar, wawancara RayHaber.com. RayHaberSadaya tulisan, bahan, gambar, file audio, animasi, video, desain sareng pangaturan dina situs .com dijagi ku hukum hak cipta 5846. ieu RayHaber.com moal disalin, disebarkeun, dirobih, dipedar dina cara naon waé tanpa idin izin tina .com. Nyalin sareng nganggo teu tiasa dilakukeun tanpa idin sareng tanpa netepkeun sumberna.
  13. RayHaberTautan éksternal dina .com kabuka dina kaca anu kapisah. Panulis tanggung jawab pikeun tulisan sareng koméntar anu diterbitkeun. RayHaberKisaran tiasa robih iraha waé tanpa diwartosan. Kami henteu nanggungjawaban kanggo kasalahan anu disababkeun ku inpormasi dina situs ieu.
  14. Sadaya tautan luar dina situs kabuka dina halaman anu kapisah. RayHaber.com henteu nyandak tanggung jawab pikeun tumbu éksternal.
  15. RayHaber ngahormatan privasi anjeun sareng sémah anjeun sareng janji bakal nuturkeun aturan anu ditétélakeun di handap ieu.
  16. © Copyright 2019 RayHaberhak sadayana ditangtayungan.

Janten kahiji komen

koméntar