Rail, jalan na mobil sambungan kabel anu lumangsung di industri journalism warta dina méré layanan uninterrupted 7 taun RayHaber Ngadaptarkeun badag penyiar inovatif tur signature 65 sarébu warta kalawan pamahaman journalism obyektif. RayHaber Sajaba warta dina urang bulletins warta ramatloka 65 sarébu na auctions poean kalawan 20 taun arsip kareta, kami bangga ngabagéakeun hiji rata 60 sarébu datang unik sapoé.

Tujuan kami anu ka mindahkeun datang poean 100 sarébu urang, kahiji 100 sarébu situs di rankings nasional, asupkeun kana sarébu situs munggaran di Turki.

RayHaber
média: web
diadegkeun: 23.11.2011
ngaleupaskeun: 31.12.2011
News: News 65.000, 1500 video
datang: 60.000 tunggal / dinten
Alexa: 250.0000
Tel: + 90 232 7000 729
email: komunikasi @rayhaber.com

Anjeun tiasa ngahontal 5 leuwih ti sarébu pausahaan domestic jeung mancanagara operasi dina widang ieu Sitemkar web. Lamun ogé rék ngamajukeun perusahaan leuwih éfisién, ngahubungan kami:

Tel: + 90 232 7000 729
email: komunikasi @rayhaber.com

3 Komentar

  1. téhnologi Faydalanal dina Sistim rail Jepang

  2. "Turki mangrupakeun sector kareta terus jadi pamingpin di Éropa." Naha anjeun percanten diri kana kalimah ieu?

  3. eunteung kontinyu nyanghareup Kleopatra, ceuk pikir dirina nu awéwé paling geulis di dunya.

koméntar