RayHaber

A: mah Kaadilan. Anatolia CAD. Megapole Tower 41 / 81 35530 Bayrakli Izmir Turki
T: + 90 (232) 700 0 729 | E: komunikasi @rayhaber.com

Concessionaire / grantee

  • Levent Özen / OzenRay - levent@ doseray.com

Eksekutif Editor / Redaksi di Kapala

  • Levent Özen - ngahubungi @rayhaber.com

Rai / rai

  • Levent Elmastaş - editor @rayhaber.com
  • Can Özen - tiasa @rayhaber.com

Panaséhat légal / jurisconsulte

  • Av. Alper Fırat Depcı - alperdepmeci@hotmail.com

Akuntan / panaséhat Financial

  • Necdet Ozen - ozennecdet@hotmail.com

Iklan / iklan

  • komunikasi @rayhaber.com

Hosting na Protection

  • WordPress.com

rarancang

  • özenray Media

1 Comment

  1. Ngaran abdi senang Ishakoglu on kapal ti 2013 taun (sagara) tugas yapmaktayim.murat hacibekiroğluxnumx (xnumxtl) (2 poé) jeung kuring indit mimiti sabab lamun kuring teu bisa meunang gaji nu ti kapal cerah (xnumxtl) isu maritim gaji ödemediler.selay xnumxg maritim tugas yaptım.selay kuring sanggeus duit geus dibayar leres kuring mimitian ngalaman tur kusabab pangmayaran gaji antara 3000 na 86 bulan (3000-92) di laut ayrıldım.gat mimiti (Marmara bulao) tina eta aya dina Alarga tina kapal pesiar sarta kagagalan alatan gawé keur alatan kurangna Limani ayrıldım.azov Ltd.Şti milik Libanon di kapal Azov, Arabia sarta Yordania rancana perjalanan di 45 misi bulan yaptım.tramolaxnumx Roro kapal na publican suluh beykoz tugas yaptım.ulusoyxnumx ngirim unsur tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu ti Roro ngilikan kami sateuacanna digawekeun jauh lajeng dimimitian indirdiler.cenk cai mancur maritim maké kami di tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu pikeun dipaké jeung cenker munasabah y kapal téh de tropes dilayanan salaku yaptım.mant maritim (tina dahareun pikeun navigasi) tina erdeniz sarta kapal Manuk 2-2014 balik ka antara tugas aldım.erde mun Birdesu samentara ngajalankeun erdeniz kapal bari porsi kapal téh gönderdiler.birde tugas kapal lokasi kapal unsur anu narima jeung carrier Manuk ti çalışmayın ku Manuk wadah alatan nu kuring tingal kaldım.önce kapaksa ninggalkeun urusan ustagemic geus nyokot bulunmaktayım.kimyasal judulna abdi oge minyak kuring maju sertetifika ALMIS bulunmaktayım.cenk pausahaan pengiriman barang group mah çaliştim.so teguh dina Cenky transporting kapal spent xnumxufak kacilakaan numpak santo hiji bari gawe di pausahaan pengiriman barang na istirahat leuwih workplaces sanggeus narima idin deui başlıyorum.gerekl jalan sangkan prosés tina maturan salutations jumlah anggota ederim.gempo: 2015 na I tlf.numara: 6 na 2

koméntar