RAYHABER kaluaran

Concessionaire / grantee

  • Levent Özen / OzenRay - levent@ doseray.com

Eksekutif Editor / Redaksi di Kapala

  • Levent Özen - ngahubungi @rayhaber.com

Rai / rai

  • Levent Elmastaş - editor @rayhaber.com
  • Can Özen - tiasa @rayhaber.com

Panaséhat légal / jurisconsulte

  • Av. Alper Fırat Depcı - alperdepmeci@hotmail.com

Akuntan / panaséhat Financial

  • Necdet Ozen - ozennecdet@hotmail.com

Iklan / iklan

  • komunikasi @rayhaber.com

Hosting na Protection

  • WordPress.com

rarancang

  • özenray Media

RayHaber ngeunaan:

Unggal taun, sektor rail-speed tinggi, Turki mangrupakeun terus tumuwuh jadi pamingpin di Éropa. investasi dina widang karéta tina karéta-speed tinggi di rate kieu terus naek. Sajaba ti éta, bareng jeung Investasi dijieun pikeun transpor urban, bersinar béntang tina loba pausahaan aktipitas produksi domestik. tram pituin, rail lampu na subway gigireun pausahaan wahana ngahasilkeun, Turki-dijieun-speed tinggi "karéta nasional" bangga mun geus dimimitian pikeun ngahasilkeun. urang reueus keur dina tabél ieu téh rada senang.

Kami parantos damel sareng 7 mangtaun-taun salaku wartawan anu inovatif sareng henteu aya dasar. RayHaber Situs wéb kami parantos janten portal warta anu saé anu sarwa rata-rata 50 sarébu sémah unik dina sadinten, sareng 20 sarébu warta, peluru lélang sapopoé sareng arsip karéta api taunan 30. Tujuan kami anu ka mindahkeun datang poean 100 sarébu urang, ranking situs di nasional asupkeun kana Turki urang situs numpak munggaran.

pasar Railway Turki masih pamingpin Éropa kalawan laju anu leuwih gancang ngembang unggal taun. Laju eta dicokot tina garis-speed tinggi jeung Investasi Ngaronjatna soot Terus. Investasi, kaasup angkutan kota, pausahaan manufaktur lokal nu leuwih populér. Salian trams dijieun lokal, subway na LRT kandaraan, kandaraan Turki-speed tinggi garis nu disebut "karéta nasional" nu keur dijieun nu rada menak. Simkuring oge bahagia janten menak dina ieu kaayaan.

Urang damel pikeun warta pamasaran inovatif sareng transparan pikeun 7 taun. RayHaber halaman wéb gaduh langkung seueur warta 50.000, pélor lembut sapopoé sareng 20 taun karéta api ngahontal portal raksasa kalayan sémah unik 30.000 unggal dinten. Target anyar kami nyaéta sémah 100.000 sadinten sareng bakal aya dina situs 1000 dina daptar situs wéb internasional.

Ngaran pelepasan: RayHaber
média: web / majalah dicitak / eJournal
diadegkeun: Tés 01.12.2011 / 01.01.2011 hirup
News: News 60.000, 1700 video
datang: 30.000 tunggal / dinten
Tel: + 90 232 700 0 729
email: komunikasi @rayhaber.com

RayHaber.com janji pikeun matuh kana Prinsip Pencét Pencét sareng sadaya hak ditangtayungan.

Halaman warta kami dipedar saluyu jeung UU ngeunaan Intelektual sareng Artistik Works nomer 5846. Republishing sareng medarkeun warta ti agénsi dina mana waé sedeng peryogi ijin tinulis sateuacanna luyu sareng kabijakan lembaga anu prihatin. RayHaberartikel sareng artikel sanésna dipedar dina RayHabertiasa dipedar ulang kalayan disababkeun yén tautan dipasihkeun ka halaman anu aya hubunganana sareng .com. RayHaberPanulis tanggung jawab pikeun tulisan sareng koméntar anu dipedar dina .com.

News Pulitik urang

Situs kami nétral sareng ngan ukur ngawartosan pamiarsana ngeunaan kajadian sareng kajadian dina wartos anu nyebarkeun sareng teras nyebarkeun. Éta tujuan pikeun ngajelaskeun sareng nampilkeun ka pamiarsana tanpa lumangsungna kajadian anu salah. RayHabereusi nu dipasang .com 100% anu diterbitkeun luyu jeung hukum Republik Turki, eta diterbitkeun sagala jinis Gambar, informasi, tur warta ti nu boga hak cipta téks katuhu dipedalkeun ku meunangkeun idin ditulis.

Pikeun Notices Hukum

RayHaber.com, situs wartos kami, hukum, undang-undang, hak cipta sareng hak kapribadian komitmen pikeun hormat. Situs kami ngagaduhan salaku 'panyadia kontén' sakumaha anu dihartikeun dina hukum 5651. Numutkeun hukum anu relevan, manajemén situs henteu wajib ngontrol kontén anu haram. Ku sabab eta, situs kami nganggo prinsip 'peringatan sareng cabut' prinsip. Asosiasi anu gaduh hak anu ragu ngeunaan kabeneran warta sareng rumasa yén karya anu ciptana sacara sah dibébaskeun sareng hak hukum anu dilanggar ku berita naon waé, info @Rayhaberalamat mail .com atanapi BENTUK KONTAK. Pengacara anjeun bakal marios keluhan sareng pamundut anjeun sareng eusi anu disangka ngalanggar bakal dipiceun tina situs wéb kami langsung.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan / Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

© Copyright 2018 RayHaberhak sadayana ditangtayungan. Hak cipta tina sagala jinis eusi sapertos kode, berita, gambar, wawancara RayHaber.com. RayHaberSadaya tulisan, bahan, gambar, file audio, animasi, video, desain sareng pangaturan dina situs .com dijagi ku hukum hak cipta 5846. ieu RayHaber.com moal disalin, disebarkeun, dirobih, dipedar dina cara naon waé tanpa idin izin tina .com. Nyalin sareng nganggo teu tiasa dilakukeun tanpa idin sareng tanpa netepkeun sumberna.

RayHaberTautan éksternal dina .com kabuka dina kaca anu kapisah. Panulis tanggung jawab pikeun tulisan sareng koméntar anu diterbitkeun. RayHaberKisaran tiasa robih iraha waé tanpa diwartosan. Kami henteu nanggungjawaban kanggo kasalahan anu disababkeun ku inpormasi dina situs ieu.

Kami bakal tetep inpormasi anjeun rahasia. Sacara umum, urang ngan bakal nganggo inpormasi anjeun dina RayHaberKuring ngabandingkeun. Nanging, sakapeung RayHaber.com nganggo pihak katilu pikeun ngolah inpormasi anjeun. RayHaber.com ngabutuhkeun pihak katilu ieu pikeun nurut kana paréntah na RayHaber.com butuh aranjeunna henteu ngagunakeun inpormasi pribadi anjeun. Nalika anjeun berinteraksi sareng RayHaberurang kadang kadang nampi inpormasi pribadi ngeunaan anjeun. Salaku conto, upami anjeun nyerat ka kami atanapi ngadaptarkeun koran, anjeun tiasa nyarios ka kami saha anjeun, kumaha kami tiasa ngahubungan anjeun sareng naon anjeun pikir. Nalika anjeun nganggo RayHaberLadenan online .com, kami nganggo cookies sareng ngumpulkeun alamat IP. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan ieu dina RayHaberKisét .com .com bagian Kabijakan Privasi pinuh kami.

Sadaya tautan luar dina situs kabuka dina halaman anu kapisah. RayHaber.com henteu nyandak tanggung jawab pikeun tumbu éksternal.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Komunikasi perusahaan
komunikasi @rayhaber.com

Janten kahiji komen

koméntar