Turki di taun 2023, bubuka-speed tinggi karéta kana 29 kota, 25 sarébu kilométer ngahontal panjang jumlahna aya garis tur eta anu rencanana pikeun investasi di duanana garis karéta anyar jeung 250 miliar dollar. Dina taun sosok ieu bakal ngahontal 2035 31 sarébu kilométer. Pamakéan puseur logistik tur karéta kalawan tumbu internasional Di sagigireun kabéh ieu bakal ngaronjatkeun nyata.

Kota sejenna munculna barengan kota utama jeung kacamatan jeung subway rencanana, rail lampu, tram, monorel jeung angkutan tali progeria jeung Hérzégovina di kali Investasi ayeuna perawatan abdi tina, diperkirakeun ngahontal jumlah dollar investasi 500 milyar!

RayHaber Naha didirikan deui?

méré arah ka pamahaman journalism di misalna hiji-tumuwuh gancang sektor özenray Media sakumaha, RAYwartosKami ngadegkeun. Diurus ku ÖzenRay Railway Ltd RayHaberKami parantos ngalebetkeun RaillyNews, Kabel Mobil Berita sareng Jalan Raya Berita pikeun situs wéb!

umum Perkenalan

Sistem rail ayeuna, anjeun bakal manggihan warta ngeunaan mobil sambungan kabel sarta sistem transportasi jalan www.rayhaber.com, Test nyiarkeun dina 23.11.2011, publikasi resmi dimimitian dina 01.01.2012. Sistim rail nasional jeung dina ramatloka urang bisa nuturkeun sakabéh warta di arena internasional, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun turutan tenders poean jeung arus jeung hasil. warta swasta, peta, anu di layanan anjeun kalawan eusi enriched kalawan video na columnist. Anjeun tiasa manggihan sub-digolongkeun nurutkeun propinsi sarta warta industri dina situs kami! situs urang ngandung deukeut sarébu 60 25 total laporan taunan, loba richer ti sumber warta sejen, geus dikirim ka leuwih ti 3 sarébu pagawe kareta api sareng newsletter poean gratis. Ogé, loba jalma anu nuturkeun 10 sarébu langganan situs urang jeung RSS, aya organisasi sarta website.

Ku kituna lamun hoyong ngamajukeun perusahaan leuwih éfisién, ngahubungan kami sarta kami bakal evaluate eta babarengan pikeun anjeun pilihan iklan.

Sisi Béda kami

  • 65 sarébu warta
  • iCalendar Ditulungan lembut / kajadian almenak
  • hasil lelang sabenerna
  • 22 poean rata warta diropéa
  • 100 siaran dina basa anu béda
  • Kategori sector sarta ku lokasi
  • 25 sataun arsip warta
  • Waktos 11: 00 dugi publikasi tenders anyar jeung auctions rail buletin
  • Dinten dina Sajarah
  • Columnists kami
  • journalism teu kaditu teu kadieu
  • Bagikeun otomatis di média sosial
  • The inovatif tur téhnologis pendekatan

Pilihan basa

News kami 100 Hal ieu dipedalkeun dina basa anu beda sareng anu dituturkeun ku jalma sareng agénsi anu nuturkeun warta anu parantos dina basa indungna.

  1. Afrikaans Afrikaans
  2. basa Albania Albanian
  3. Amharic Amharic
  4. Arab Arabic
  5. Arménia Armenian
  6. Azerbaijan Azerbaijani
  7. Basque Basque
  8. Belarusian Belarusian
  9. Bengali Bengali
  10. Bosnia Bosnian
  11. Bulgaria Bulgarian
  12. Catalan Catalan
  13. CebuanoCebuano
  14. Chichewa Chichewa
  15. Cina (Basajan) Chinese (Simplified)
  16. Cina (Tradisional) Chinese (Traditional)
  17. CorsicanCorsican
  18. Kroasia Croatian
  19. Czech Czech
  20. Denmark Danish
  21. Walanda Dutch
  22. Inggris English
  23. Esperanto Esperanto
  24. Éstonia Estonian
  25. Filipino Filipino
  26. Finlandia Finnish
  27. Perancis French
  28. Galician Galician
  29. Georgian Georgian
  30. JermanGerman
  31. Yunani Greek
  32. Gujarati Gujarati
  33. Creole Haitian Haitian Creole
  34. Hausa Hausa
  35. Hawai Hawaiian
  36. IbraniHebrew
  37. Hindi Hindi
  38. Hmong Hmong
  39. Hungaria Hungarian
  40. Islandia Icelandic
  41. Igbo Igbo
  42. Indonesian Indonesian
  43. Irlandia Irish
  44. Italia Italian
  45. Jepang Japanese
  46. Jawa Javanese
  47. Kannada Kannada
  48. Kazakh Kazakh
  49. KhmerKhmer
  50. Koréa Korean
  51. Kurdi (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji)
  52. Kyrgyz Kyrgyz
  53. Latin Latin
  54. Lativia Latvian
  55. LituaniaLithuanian
  56. Luxembourgish Luxembourgish
  57. Makédonia Macedonian
  58. Malagasy Malagasy
  59. Melayu Malay
  60. MalayalamMalayalam
  61. Maltese Maltese
  62. maori Maori
  63. Marathi Marathi
  64. Mongolia Mongolian
  65. Myanmar (Burma) Myanmar (Burmese)
  66. Nepal Nepali
  67. Norwegia Norwegian
  68. Pashto Pashto
  69. Pérsia Persian
  70. ngagosok Polish
  71. PortugisPortuguese
  72. Punjabi Punjabi
  73. Romania Romanian
  74. Rusia Russian
  75. Skotlandia Gaelik Scottish Gaelic
  76. Serbia Serbian
  77. Sesotho Sesotho
  78. Shona Shona
  79. Sindhi Sindhi
  80. Sinhala Sinhala
  81. Slovak Slovak
  82. Slovenia Slovenian
  83. Somali Somali
  84. Spanyol Spanish
  85. Sunda Sudanese
  86. Swahili Swahili
  87. Swédia Swedish
  88. Tajik Tajik
  89. Tamil Tamil
  90. Telugu Telugu
  91. Thailand Thai
  92. Turki Turkish
  93. Ukrania Ukrainian
  94. Urdu Urdu
  95. Uzbek Uzbek
  96. Vietnam Vietnamese
  97. Welsh Welsh
  98. Xhosa Xhosa
  99. Yiddish Yiddish
  100. Yoruba Yoruba

Spaylaşım ogé dirojong ku jaringan sosial RAYHABER, Viewership ieu ngaronjatkeun kalayan tiap dinten ngalirkeun naek pangakuan Chances anjeun panongton udagan Anjeun.

Facebook: Rayhaber kaca 12K RayHaber kumpulan 5K
Twitter: Levent Özen 14K
Instagram: RayHaber 4K
Candi Pawon: RayHaber 11K
LinkedIn: RayHaber 30K

Jumlah nu datang

  • 60.000 datang unik per poé
  • palanggan email 3.000

Propil nu nganjang

Turki 70%
Nagara Éropa 20%
10% Nagara lianna

Lalaki 75%
Bikangna 25%

  • Pamiarsa nu pagawe kareta api biasana Massa
  • The dial ti mancanagara diajar dina pamiarsa asing lega dituturkeun situs urang rutin.

ranking

Dunya munggaran dina ranking sakabéh Situs 150.000 di situs Turki urang aya dina 2.000 munggaran RayHaber terus naék. 100.000 gawang urang munggaran di dunya janten dina loka 1.000 munggaran di Turki.

Alexa rayhaber

(Alexa RayHaber)

Tawaran Iklan Ayeuna (2019)

678 × 60 piksel Visual Banner Advertising

x  rayhaber reklam

tip Ukuran (piksel) tempat Bayaran (12 per bulan)
1.1 678 × 60 Katuhu of logo (Adat) 4.000
1.2 678 × 60 headline luhur 2.500
1.3 678 × 60 genep headline 2.000

325 × 60 piksel Visual Banner Advertising

x  rayhaber reklam

tip Ukuran (piksel) pedaran lokasi Bayaran (12 per bulan)
2.1 325 × 60 kolom kénca £ 1.000

Advororial Nulis / Panyiaran Radio sarta Télévisi

tip Ukuran (piksel) tempat Harga (pcs)
jumlah
3.1 Téks na visual sapotong News 100,00
  • Harga teu kaasup PPN pikeun sadaya iklan.

PR na Pencét Release Publishing

Hubungan siaran pers anjeun @rayhaber.com sareng sanésna @rayhaberalamat .com.

komunikasi

T: + 90 232 700 0 729
@: ngahubungan @rayhaber.com
W: www.rayhaber.com

2 Komentar

  1. sir Kuring boga situs Passer beusi nu salawasna bakal nuturkeun pisan nice tapi anjeun leungit var.siz Anjeun situs urang kacida dipercaya jeung dijamin situs nu pernah hiji mamang kuring teu sizdeğerl tina nyieun hiji pajabat pamundut nyaho pangangguran di Turki gaduh firms dunungan di situs ieu lamun méré kontribusi pikeun nyegah pangangguran ieu hadé meunang olmazmı profési ngabogaan pakasaban meunang padamelan katuhu sanggeus Anggap abdi nu nelepon bisnis işci Verne di situs kawas kieu jeung anjeun tambahkeun forum dimana buruh pilari proyek kuring nyetél gunting bıranj bisnis di jalan beusi profési kuring Kami conto sorangan, elektiro na reyiltek suplai pot thermite, posing on I bıranj tapi Abdi teu bisa manggihan nu menta proyek ti jenis informasi berharga pikeun Umeda ku hiji perwira kuring bakal bungah lamun masihan assessment Anjeun zat ieu, kuring hereby nawiskeun Anjeun inpo

  2. Yost, hanjakalna éta teu mungkin mun ngalakukeun jum'atan

koméntar