ekrem imamoglu kanal mangrupikeun proyék perumahan istanbul
34 Istanbul

Ekrem İmamoğlu: Kanal Gedong Kanal İstanbul?

Walikota Metropolitan Istanbul Ekrem İmamoğlu nyarios dina "Bengkel Angkatan Laut Çalış anu diayakeun dina ulang taun 564" Tersane-i Amire kuruluş. Imamoglu ngungkabkeun panemu ngeunaan İstanbul Kanal Istanbul ”proyék sareng saurna," kuring henteu kantos janten setan belet dina kahirupan kuring. [Lainna ...]

aplikasi mobile isbike diénggalan
34 Istanbul

İSBİKE Aplikasi Mobile Renewed

İSPARK, cabang tina Istanbul Munisipal Metropolitan, nganyahokeun aplikasi sélulér İSBİKE, proyék ngembangkeunana. Ayeuna langkung gampil nyéwa sapédah di Istanbul nganggo téknologi mobile. Istanbul Metropolitan Munisipalitas (IMM) muter-muter di kota [Lainna ...]