kami ngekspor kapal ka dunya
77 Yalova

Kapal Ékspor ka Dunya

Kapal pengiriman barang urang ngahasilkeun 990.5 juta dolar pendapatan ékspor taun ka tukang. Ékspor industri bina kapal layar dina lima bulan mimiti taun ieu patut 435.7 juta dolar. Taun ieu, kapal urang [Lainna ...]