Taya Poto
02 jalan aspal

MIPS Makina San. Tic. Ltd. Sti.

parusahaan urang saprak 2006 "lila-garis" na sistem "carousel" gawe bareng manufactures molds pikeun sleepers beton prestressed tatangkalan sleeper beton. Dina waktu anu singget, parusahaan urang dimekarkeun rentang produk na, jeung rojongan ti mitra Jerman pikeun ngadegkeun kapasitas pikeun fasilitas turnkey sleepers beton [Lainna ...]

Taya Poto
02 jalan aspal

insulasi shute

SÜTEK insulasi Systems diadegkeun dina bulan Méi 2011. aktivitas utama balong irigasi, leuweung kahuruan liang cai, balong jeung saluran kabuka coated kalawan Lineflex EPDM geomembrane sahingga caina disegel. di sakuliah dunya [Lainna ...]

Taya Poto
02 jalan aspal

SP konsultan Teknik Konstruksi

SPE, kaséhatan, atikan, pariwisata, industri, kantor, perumahan, fasilitas sosial jeung saterusna. tata perenah umum pikeun sagala rupa wangunan Tujuan na fasilitas, arsitéktur, struktural, elektro-mékanis, landscaping, jalan aksés jeung prasarana ti desain, pangawasan pangwangunan sarta manajemén proyék [Lainna ...]

Taya Poto
02 jalan aspal

Ste. des Ets. L. GEISMAR

Alamat: 5, Rue d'Altkirch FR - Telefon 68000 Colmar Telefon: + 33-3 / 83 80 22 11 Fax: + 33-3 / 89 79 78 45 E-Mail: L.Ifrah@geismar.com Internet /www.geismar.com Kandaraan kareta jalan 6.3.22 Sarua Railway Road sareng Kabel Mobil NewsETS Spoor BV 11 / 01 / 2010 [Lainna ...]

Hubner ngagambarkeun turki
parabot 00

Hübner Pawakilan di Turki

Hübner Perwakilan di Turki: Sinan Akok Diegoldjung nu Projektagent Inh. Lilian Wolf Jahnstraße 41 34311 di Naumburg, Jérman Tel. 49 5625 921624 49 5625 921625 Mobile + fax + en + DE + 90 534 6668378 49 171 3809595 Mobile surélék: sinan.akok@diegoldjungen.co [Lainna ...]

Taya Poto
parabot 00

CHASTAGNER Grup

Alamat: ZI Route de Mamers FR - 72404 La Ferté-Bernard Telepon: + 33-243 / 60 11 88 Fax: + 33-243 / 93 33 55 E-Mail: cdi@groupechastagner.com Internet: http: // www. groupechastagner.com Hubungan: Herr Jacques Besnard Jalan Raya anu Sarua sareng Kabel Mobil BeritaCertel Grup 22 / 12 / 2010 Alamat: [Lainna ...]

Taya Poto
parabot 00

Changzhou evergreen Ave Co., Ltd.

Alamat: CN - Telepon Jiangsu: + 86-519 / 85 15 80 21 Fax: + 86-519 / 85 96 75 19 E-Mail: hansoon1974@hotmail.com Internet: http://www.cegchina.com Hubungan: Herr Nio Zhao Jalan Karéta Anu Sarua sareng Kabel Mobil NewsChangzhou Kexing Railway Equipment Co., Ltd. 30 / 12 / 2010 Alamat: [Lainna ...]

cft GmbH
01 infrastruktur

CFT GmbH

Alamat: Beisenstr. 39-41 DE - 45964 Gladbeck Telepon: + 49-2043 / 48 11-0 Fax: + 49-2043 / 48 11-20 E-Mail: mail@cft-gmbh.de Internet: http: //www.cft-gmbh.de gmbh.de Hubungi: Herr Jürgen Baumann Jalan Railway Sarua sareng Kabar Mobil BeritaA B-maX Tahan GmbH 21 / 12 / 2010 Alamat: Flurstr. 25 DE [Lainna ...]