Géorgia konstruksi turki tina kareta api
995 Géorgia

Turki Géorgia Railway Konstruksi

Turki Géorgia pangwangunan konstruksi kareta; Tujuan kami nyaéta pikeun nyegerkeun Jalan Sutra anu bersejarah kalayan nyayogikeun sambungan karéta api anu teu diganggu antara nagara sareng Georgia, Azerbaijan sareng Republik Turki Républik Tengah sareng janten pamekaran kerjasama ékonomi sareng budaya antara nagara. [Lainna ...]

karéta panjang
91 India

Panjang Railway Dunya

Panjang Railway Dunya: Nagara anu nganggo jalur karéta pangpanjangna nyaéta Amérika Serikat Amérika Serikat sareng 2014 km nurutkeun data 293,564. Maka, nagara-nagara anu paling maju sareng pangpanjangna di dunya nyaéta Éropa. [Lainna ...]