karéta panjang
91 India

Panjang Railway Dunya

Panjang Railway Dunya: Nagara anu nganggo jalur karéta pangpanjangna nyaéta Amérika Serikat Amérika Serikat sareng 2014 km nurutkeun data 293,564. Maka, nagara-nagara anu paling maju sareng pangpanjangna di dunya nyaéta Éropa. [Lainna ...]