karéta panjang
91 India

Panjang Railway Dunya

Panjang Railway Dunya: Nagara anu nganggo jalur karéta pangpanjangna nyaéta Amérika Serikat Amérika Serikat sareng 2014 km nurutkeun data 293,564. Maka, nagara-nagara anu paling maju sareng pangpanjangna di dunya nyaéta Éropa. [Lainna ...]

turki signature mun rail cai
249 Républik nu Sudan

Signature di Sudan Line Railway ka Turki

Dina operasi raysimaş Turki Rail di sistem domain General Manajer Baran Kumis, moal ngidinan koneksi port di Sudan Salloum-Suwakin-sheikibrah I beusi jalan nu ngulik garis feasibility, ceuk maranéhna narima bisnis rarancang jeung konstruksi consultancy, baris dimimitian mangka ngawaleur jibril Ngiring penandatanganan kontrak [Lainna ...]