India kéngingkeun gerbong karéta janten pusat karantina
91 India

India Ngarobih Wagons Karéta kana Pusat Quarantine

Puseur kuarantin bakal didirikeun dina karéta api anu teu tiasa dianggo salaku bagian tina langkah karantina di India. Mobil panumpang dina karéta anu henteu dianggo bakal dirobih janten pusat quarantine. Pamaréntah India bakal ngarobih karéta anu henteu dianggo pikeun puseur karantina. Perdana Menteri India Narendra Modi, 1.3 [Lainna ...]


kantor promosi mobil domestik kktc dibuka
90 Siprus

Kantor Promosi Mobil Domestik TRNC Dibuka

Kantor promosi GÜNSEL, mobil domestik sareng nasional nagara urang, anu dirarancang ku 109 insinyur Turki sareng anu produksi prototipe parantos réngsé sareng ngenalkeun partisipasi 20 urang dina tanggal 3000 Pebruari, dibuka di Nicosia Dereboyu. Datang ka panggung produksi [Lainna ...]