cara anu paling populér pikeun ngarambat antara istanbul sareng tehran
98 Iran

Istanbul Tehran 3 Wisatawan Anu Kalolobaan

Nalika angkat di Wétan Tengah anjeun pasti badé angkat ka Istanbul sareng wilayah sakurilingna sareng nyéépkeun sababaraha dinten di dinya. patut Turki urang neng nyaéta kanyataan yén Istanbul mangrupakeun hiji-hijina kota. Aya anu leuwih bisa ditempo di sabudeureun Turki, [Lainna ...]

peta karéta api iran
98 Iran

Iran Karéta Peta

Kareta api Persia munggaran, 1888, dibuka antara Tehran sareng kuil Shah-Abdol-Azim di Rey. Garis 800km, anu diwangun dina méter 9mm, biasana ditujukeun pikeun para jamaah, sanaos sababaraha cabang kuari ditambah. antukna [Lainna ...]