panumpang kareta elazigda mobil carpti wel luka
23 Elazig

Paeh 2, 1 Gangguan

Panumpang Train Slammed dina Mobil di Elazığ 2 Paéh, 1 Tatu; Karéta panumpang di Elazığ, jalma 3 anu kacilakaan dina mobil anu ditabrak ku jalur nyebrang tingkat anu henteu terkawal dibawa ka rumah sakit. Nomer panumpang 22012 pikeun penerbangan Malatya-Tatvan di Ataşehir Kuartal Elazığ [Lainna ...]

Naha rel
06 Ankara

Pentingna tina Kareta api ka Turki

Pentingna tina Kareta api pikeun Turki; Éta mangrupikeun unsur anu munggaran sareng paling penting tina pendekatan angkutan umum, anu gaduh émosi pentingna dina hal sistem transportasi. Éta mangrupikeun integrasi tina integrasi sareng pamekaran ékonomi. Éta nyumbang pisan pikeun pamekaran ékonomi, sosial sareng budaya tempat-tempat anu dialirkeun. Ékonomi, beurat [Lainna ...]

Izmir Denizli Karéta Peta
20 Denizli

Harga tiket karéta Izmir Denizli

Harga Tiket Sepur Izmir Denizli: Izmir Basmane Denizli Regional Train nyaéta karéta régional anu dioperasikeun ku TCDD Transportasi dina jalur karéta TCDD antara Basmane Railway Station sareng Stasion karéta api Denizli ku TCDD Transportation. 6 antara Izmir sareng Denizli unggal dinten [Lainna ...]