mraniye Ataşehir Göztepe Subway
34 Istanbul

Istanbul Metro International Award

Penghargaan Internasional ka Istanbul Metro; Diwangun ku Perbandaran Metropolitan Istanbul, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro meunang hadiah kahiji dina kategori "Desain Infrastruktur" di AEC Excellence Awards, salah sahiji kompetisi arsitéktur anu paling penting di dunya. Upacara pangajén 19 di Las Vegas Autodesk dina bulan Nopémber [Lainna ...]