metro bursaray
16 Bursa

Subway Bursaray

Bursaray Metro: Rute BursaRay ngiringan Buruh Buruh di Jalan Mudanya sareng Stasion Acemler di kulon ngamimitian ti Universitas. Teras, nyusul Jalan Ankara, angkat ti Kent Square ka Şehreküstü Square sareng turutan Haşim İşcan Street over viaduct. [Lainna ...]