pingpingna lumangsung di stasion gaziray
27 Gaziantep

Kacilakaan di Stasiun Gaziray!

Kacilakaan di Stasiun Gaziray! : Munisipalitas Gaziantep Metropolitan, dirojong ku TCDD'in Gaziray Suburban Project di stasion dina taneuh runtuh kajantenan jalan Başpınar. Hasan Şahin, anggota CHP kotamadya Şahinbey, anu nampi inpormasi ti otoritas ku ngalakukeun pamariksaan di daérah éta. [Lainna ...]

stasiun izban mobile wc bakal dipasang
35 Izmir

Stasiun IZBAN Portable WC

Mobile WC bakal dipasang di Stasion İZBAN. Jamban mobile dipasang di kendaraan kendaraan eureun di İzmir. Kabutuhan pikeun subjek ieu dikedalkeun ku Grup MHP di Perbandaran Izmir Metropolitan. Selahattin Şahin, Wakil Présidén Grup MHP İzmir Majelis Metropolitan di eureun angkutan umum [Lainna ...]

tungtung tina gaziray
27 Gaziantep

Gaziray, Tungtung 2020

Proyek Gaziray, anu dilaksanakeun pikeun méréskeun masalah transportasi di Gaziantep, teras tiasa jalan. MedicalPark Rumah Sakit 5 kilométer jalur anu badé dicandak tina lemah lembut 800 juta TL lemah, Gaziray diperkirakeun réngsé dina ahir taun 2020. Gaziantep [Lainna ...]

miliaran galleon gaziray
27 Gaziantep

Milyar Gaziray Kalyon ka ASL

Billion Gaziray Kalyon ASL: Gaziray mangrupikeun nami proyék sistem rel anu bakal ngahubungkeun pusat kota sareng désa di Gaziantep. Konstruksi mimiti dina bulan mimiti 2017. Proyék diwangun tina tahap anu béda. Numutkeun ka Çiğdem Toker ti SÖZCÜ; X Anyar 4,8 km proyék ieu [Lainna ...]