trem nostalgia datang ka mi
33 Mersin

Trik Nostalgia Nuju ka Mersin

Munisipalitas Mersin Metropolitan ngamimitian ngerjakeun Rencana Master Mersin Landscape anu mangrupikeun mimiti dina sajarah kota. Karya-karya dimimitian dina kapamingpinan Walikota Mersin Metropolitan Vahap Seçer sareng disiapkeun ku mikirkeun dinamika kota. Walikota Metropolitan Milih, nambut kantor [Lainna ...]

ulasimpark hosted di Tursia
41 Kocaeli

Sarwa TransportasiPark TÜRSİD

TransportationPark hosted TÜRSİD; Pertemuan 15 Railway and Line Commissioner of the Association of All Rail Systems Operator (TÜRSİD) parantos dikelompokeun ku Ulasim Park A.Ş., anak cabang Kocaeli Metropolitan Munisipalitas. total 9 Turki urang ngayakeun kalayan peserta ti dayeuh béda 21 ti sagala rupa propinsi [Lainna ...]