kantor promosi mobil domestik kktc dibuka
90 Siprus

Kantor Promosi Mobil Domestik TRNC Dibuka

Kantor promosi GÜNSEL, mobil domestik sareng nasional nagara urang, anu dirarancang ku 109 insinyur Turki sareng anu produksi prototipe parantos réngsé sareng ngenalkeun partisipasi 20 urang dina tanggal 3000 Pebruari, dibuka di Nicosia Dereboyu. Datang ka panggung produksi [Lainna ...]